Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Citi raksti

RAGANU SLOTU BALLE

© Publicitātes foto

Maģiskajā vakarā - 10.10.2020., LVM Kalsnavas arborētums aicina uz nu jau ceturto “Raganu slotu balles” pasākumu. Šīs nakts aizsegs un tā maģija ir īstais iemesls, lai notraustu putekļus no slotas, dodot tai iespēju iemirdzēties Kalsnavā.

Rīkojot pasākumu, akcentējam arborētumā augošo Raganu slotu kolekciju. „Raganu slotas” ir zaru sabiezinājumi vai saaugumi koka vainaga zaros, kas radušies ģenētiskas mutācijas rezultātā.

Līdz ar tematisko pasākumu LVM Kalsnavas arborētums noslēdz aktīvo tūrisma sezonu, bet tas neliedz iespēju dārzu baudīt visu gadu!

Šajā gada zīmīgajā datumā 10.10.2020. jau no plkst. 17.00 arborētuma lidlauks būs atvērts, lai tajā nosēstos slotu pavēlnieces un viņu līdzbraucēji. Tie ir svētki, kas kopā pulcē ļaudis no visas Latvijas, ļaujot izmantot iespēju uzvilkt svētku tērpu un izbaudīt prieku, ko izstaro maģiskā kopā būšana un plašā svētku programma.

Šajā gadā par muzikālo noformējumu rūpēsies šarmanti un stalti kungi. Visa vakara garumā raganu slotām kustēties un mirdzēt liks grupa “Zelta kniede”. Vakara kulminācijā savu spēju izkustināt šarmantās dāmas un citus zvērus parādīs grupa “Dziļi violets”.

Aktīvākie pasākuma apmeklētāji, kas lido baros (4 cilvēki), aicināti piedalīties orientēšanās sacensībās, kas norisināsies pa naksnīgo arborētuma teritoriju. Savu komandu piesaki līdz 7. oktobrim, rakstot uz arboretums@lvm.lv. Pieteikumā norādi komandas nosaukumu un viena dalībnieka tālruņa numuru.

Iepriekšējie gadi pierādījuši, ka raganas un viņu draugi ir ne tikai dažādu maģisko izdarību cienītāji, bet ir ļoti daudzpusīgi - to būs iespēja apliecināt radošajā stūrī vai kādā sportiskā aktivitātē.

Ikviena ragana un raganas pavadonis aicināts pieteikt savu dalību tērpu skaistumkonkursā “Miss Slota un Misters Slotas kāts - 2020”. Pieteikšanās uz vietas LVM Kalsnavas arborētumā.

Pēc aktivitātēm būs iespēja atgūt spēku baudot spēka putras, kā arī sasildīties ar kādu dzērienu, kas atceļojis no kaimiņiem Varakļānos.

Teritorijai garām palidot nebūs iespējams, jo svētku reizei par godu īpašās gaismās būs ievīts arborētuma tornis un tūju kolekcija. Šīs un citas aktivitātes gaidīs un kopā pulcēs raganas, mošķus un visus, kam sirdī mazais velniņš, kas neļauj sēdēt uz vietas!

Ieejas maksa: 8.00 EUR /bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas/
25.00 EUR orientēšanās komandai /komandā 4 cilvēki/

Biļetes: https://www.bezrindas.lv/lv/raganu-slotu-balle-2020/8680/
Tālruņi uzziņām - 27841099, 25736933

Pasākuma laikā tiks filmēts un fotografēts, uzņemtie attēli un video materiāls var tikt izmantots pasākuma publicitātes vajadzībām.

Pasākuma norise, ievērojot valstī noteiktās vadlīnijas COVID - 19 riska mazināšanai.