Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Citi raksti

Viss mājokļa siltumam un komfortam izstādē “ComfortHome 2020”!

© Publicitātes foto

Apkures, siltumapgādes un energoefektivitātes risinājumi, aktuāli apdares un siltināšanas materiāli, semināri namu apsaimniekotājiem, privātmāju un dzīvokļu īpašniekiem, profesionāļu konsultācijas - tas viss un vēl vairāk jau no 2. līdz 4. oktobrim izstādē “ComfortHome 2020” Ķīpsalā.

Izstādes dalībnieki piedāvās risinājumus gan ikvienai mājsaimniecībai, gan lieliem infrastruktūras objektiem, kas vēlas efektīvāk izmantot energoresursus un apsildīt telpas.

Efektīvai telpu apsildīšanai

Klāt rudens, un mūžam aktuālā tēma - kā efektīvāk apsildīt mājokli! Apmeklētāji Ķīpsalā varēs uzzināt par dažādas jaudas apkures katliem privātmājām un industriālajām katlu mājām, rūpnīcām un uzņēmumiem. Industriālos malkas, šķeldas, granulu apkures katlus un katlumāju aprīkojumu piedāvās “AGB Serviss”, “Power Therm”, radiatorus un konvektorus - “Firma FAN”, gāzes katlus un siltumsūkņus - uzņēmums “Apkures katli” un “Ecoinnovation”, ventilācijas, gaisa apkures un kondicionēšanas produktus - “System Air”, saules paneļus - “AJ Power”. Visu nepieciešamo siltumam ir sarūpējuši arī citi “ComfortHome 2020” dalībnieki.

Mājokļa labiekārtošanai

Trīs dienās Ķīpsalā varēs atrast arī aktuālus materiālus apdarei un būvniecībai, renovācijai un labiekārtošanai. Ar pasaulē vadošo ražotāju siltumizolācijas materiāliem iepazīstinās “Vides tehnika”, par siltināšanu ar beramajiem materiāliem konsultēs “Kalo”, akmens galda virsmas piedāvās “Akmensdizains.lv”, bet “LEFF” prezentēs Latvijā ražotu ozolkoka līklīniju parketu. Piedāvājumā būs arī durvis, vārti, žogi, viedās mājas risinājumi un vēl daudz kas cits gudrai saimniekošanai.

Tīrai videi

Ilgtspējīgus un ekoloģiskus siltumizolācijas materiālus piedāvās Latvijas uzņēmums “Balticfloc”, kas iepazīstinās ar ekovates un kokšķiedras plākšņu priekšrocībām, izvēloties siltināšanas sistēmu savai mājai vai dzīvoklim. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas gan privātmājām, gan pilsētām piedāvās “August Latvia Serviss”. Savukārt uzņēmums “Elpo” demonstrēs īstu “puķu dobi” telpās - gaisu attīrošu zaļo sienu, kas apvieno dabas spējas attīrīt vidi no piesārņojuma ar mūsdienu inženiertehniskajiem risinājumiem.

Mājokļa interjeram

Ķīpsalā varēs atrast arī interjera dizaina priekšmetus, mēbeles un mājsaimniecības preces. “Si-LIGHT” piedāvās no ozolkoka darinātus dizaina gaismas ķermeņus, “Sensuous Nature”- dažādus dizaina priekšmetus no betona, ar jaunākajām Skandināvu ražotāju mīksto mēbeļu tendencēm iepazīstinās “Mūzas istaba”, bet ekskluzīvām virtuves iekārtām - “Istra A”.

Āra ekspozīcijā varēs aplūkot jau gatavas pirts mājiņas, karogu mastus, lapenes, grilus un citas mājsaimniecībā noderīgas lietas. Aktuālus nozares produktus, izdevīgas cenas un vērtīgus padomus piedāvās arī citi izstādes “ComfortHome 2020” dalībnieki! Iepazīsties ar dalībnieku piedāvājumu: www.comforthome.lv/index.php

Konsultē profesionāļi!

Lai izvēlētos piemērotākos materiālus, apkures risinājums būvniecībai vai remontam plašajā materiālu, pakalpojumu un risinājumu klāstā un labāk orientētos būvniecības procesos, sākot no mājokļa plānošanas brīža līdz pat tā iekārtošanai, “ComfortHome 2020” darbosies Buvbaze.lv būvniecības profesionāļu konsultāciju zona, kur interesenti bez maksas varēs konsultēties pie vairākiem nozares profesionāļiem un meklēt risinājumus katrai individuālajai situācijai. Uz jums interesējošajiem jautājumiem atbildes palīdzēs rast energoefektivitātes eksperts, būvnieks, jumtu eksperts, logu un durvju eksperts, tāmētājs arhitekts, dizainers un citi profesionāļi.

Savukārt stendā „Dzīvo siltāk” varēs sastapt Ekonomikas ministrijas, Būvniecības valsts kontroles biroja, Patērētāju tiesību aizsardzības centra, Valsts ieņēmuma dienesta un Valsts darba inspekcijas ekspertus. Konsultācijas sniegs arī būvniecības nozares nevalstisko organizāciju pārstāvji no Latvijas Būvinženieru savienības, Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas, Latvijas Logu un durvju ražotāju asociācijas un Būvmateriālu ražotāju asociācijas.

Izglītojoši semināri

Ekonomikas ministrija un informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” sadarbības partneri izstādē „ComfortHome 2020” rīko vairākus seminārus, uz kuriem aicina namu pārvaldītājus, apsaimniekotājus, kā arī privātmāju un dzīvokļu īpašniekus. Piektdien, 2. oktobrī, uz semināru “Daudzdzīvokļu namu pārvaldīšanas un atjaunošanas aktualitātes”, kurā pārrunās aktualitātes daudzdzīvokļu ēku atjaunošanā un ES fondu projektu kvalitatīvā īstenošanā, kā arī efektīvākos risinājumus ūdens uzskaitē daudzdzīvokļu namos, tiek aicināti namu pārvaldnieki un apsaimniekotāji. 3. oktobrī uz semināru “Dzīvokļu īpašniek, kas Tev jāzin”,kurāskaidros par dzīvokļu īpašnieku tiesībām un pienākumiem, dzīvokļa pārbūves un elektrodrošības jautājumiem, ir aicināti daudzdzīvokļu ēku dzīvokļu īpašnieki. Savukārt 4. oktobrī notiks seminārs privātmāju īpašniekiem par ēkas pārbūves plānošanu un veikšanu, elektrodrošību un citiem aktuāliem jautājumiem. Vairāk: www.comforthome.lv/read.php?subid=10645

Drošības pasākumi izstādē

Lai dalība “ComfortHome 2020” un tās apmeklējums būtu maksimāli drošs, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 ir ieviesusi virkni drošības pasākumu - atsevišķas ieejas un izejas, kontrolētu apmeklētāju skaitu, pastiprinātu telpu dezinfekciju u. c. Vairāk: www.comforthome.lv/visit.php#safe

Vairāk: www.comforthome.lv
Seko mums un uzzini jaunumus pirmais: www.faccebook.com/comforthome

Izstādi “ComfortHome” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Darba laiks:
2.-3. oktobrī 10.00-18.00
4. oktobrī 10.00-17.00

Biļete: 2 EUR
Internetā: www.comforthome.lv/buytickets.php