Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Citi raksti

"Intergaz": ērta gāzes balonu maiņa un piegāde mājās

Uzņēmums “Intergaz” nodrošina ērtāko, ātrāko un izdevīgāko sadzīves vajadzībām izmantojamo gāzes balonu maiņu un piegādi mājās

Daudzas mājsaimniecības, piemēram, tās, kuras mājokļa apkurināšanai lieto kādu no cietā kurināmā veidiem, joprojām sadzīves vajadzībām izmanto gāzi no gāzes baloniem. Tāpat gāzes baloni bieži tiek izmantoti arī vasarnīcās. Vispopulārākais gāzes balonu lietojums mājsaimniecībās un vasarnīcās, protams, ir ēdiena gatavošana, un kāpēc gan ne - ne viens vien apgalvos, ka ēdienu viegli un ērti ir pagatavot uz gāzes plīts.

Iespējams, savulaik papildu pūliņus prasīja gāzes balonu iegāde, pārvadāšana un savienošana - bija jānodrošina transports pārvadāšanai un jāvelta laiks to atvešanai uz mājām, turklāt jāņem vērā arī būtiskais drošības jautājums. Lai savienotu gāzes balonu ar gāzes plīti, ir jābūt pilnīgi pārliecinātam, ka kāds no mājokļa iedzīvotājiem to spēs drošā veidā savienot ar gāzes plīti.

Taču mūsdienās visām šīm problēmām ir ērts un vienkāršs risinājums - sašķidrinātās gāzes apgādes uzņēmums “Intergaz” piedāvā gāzes balonu maiņu un piegādi tieši uz jūsu mājām! “Intergaz” piedāvātais pakalpojums jūs atbrīvos no braukšanas pēc gāzes baloniem, to pirkšanas un vešanas uz mājām. Turklāt “Intergaz” speciālisti veiks arī gāzes balona savienošanu ar gāzes plīti, padarot visu procesu drošu, ērtu un vienkāršu.

Kā notiek gāzes balonu maiņa un piegāde ar “Intergaz”?

“Intergaz” ātru un ērtu sadzīves gāzes balonu maiņu un piegādi nodrošina šādās pilsētās Latvijā: Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī, Rēzeknē un Jēkabpilī, turklāt apmaksu par piegādāto gāzes balonu iespējams veikt gan skaidrā naudā, gan ar bankas karti. Jāmaksā tikai par gāzes balonu, bet piegādi, uzstādīšanu un gāzes balona drošības pārbaudi “Intergaz” nodrošina bez maksas.

“Intergaz” ir viens no uzņēmumiem Latvijā, kuram ir PTAC izsniegts sertifikāts par gāzes balonu tehnisko pārbaudi un uzpildīšanu. Pēc gāzes balona pasūtīšanas “Intergaz” speciālisti saskaņā ar visaugstākajiem drošības standartiem uzpildīto gāzes balonu atvedīs un pievienos gāzes plītij, tādējādi izslēdzot jebkādus tālākus drošības riskus. Visi “Intergaz” gāzes iekārtu uzstādīšanas eksperti ir augsti kvalificēti gazifikācijas jomas speciālisti, tādējādi ikviens klients var justies pilnīgi drošs, ka gāzes balons tiks uzstādīts profesionāli un saskaņā ar visaugstākajiem drošības standartiem.

Vairāk par “Intergaz”

SIA “Intergaz” nodrošina pilnu pakalpojumu spektru sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanā, kā arī sistēmas tālāko tehnisko apkalpošanu. Kā jau iepriekš minēts, visas priekšrocības un ievērotie drošības pasākumi attiecas gan uz klientiem, kuri vēlas mājoklī vai vasarnīcā ierīkot sašķidrinātās gāzes apkuri, gan uz klientiem, kuriem nepieciešams tikai gāzes balons izmantošanai mājsaimniecības vajadzībām. Turklāt “Intergaz” šos pakalpojumus piedāvā ne tikai privātajiem, bet arī biznesa klientiem - uzņēmums nodrošina gāzes balonu piegādi arī uzņēmumiem visā Latvijā. “Intergaz” piedāvā augstvērtīgu produktu, kā arī ērtu un drošu apkalpošanu!

Aicinām visus, kurus interesē iespēja savā mājoklī ierīkot sašķidrinātās gāzes apkures sistēmu ar gāzes tvertni vai baloniem, sazināties ar “Intergaz”. Mūsu speciālisti veiks visus vajadzīgos aprēķinus un piedāvās tieši jūsu situācijai vispiemērotāko risinājumu! Kvalificēta “Intergaz” speciālista bezmaksas izsaukumu uz objektu iespējams pieteikt pa tālruņa numuru 1804 vai aizpildot veidlapu mūsu mājaslapā.