Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Citi raksti

ORHIDEJAS Sieviešu dienai, skaistumam un romantikai

© Publicitātes foto

Sievietes var iepriecināt ne tikai 8-jā martā pasniedzot grieztus ziedus, bet arī kopīgs romantisks ceļojums uz Tallinu, kur pašlaik Botāniskajā dārzā zied simtiem krāšņu orhideju.

Tūrisma operatora firma CEĻASOMA.LV piedāvā atpūtas braucienus:

07.03.2020.

Sveicam Sieviešu dienā - Tallina un Orhideju svētki! Tallinas botāniskais dārzs, kurā aug 4500 augu sugu. Šodien tas priecē ar skaistajiem orhideju svētkiem, jo visskaistāk tās zied vienreiz gadā! Ekskursija Tallinas vecpilsētā - Tallinas rātsnams, Garā Hermaņa tornis, Resnā Margarita, bruģētās ieliņas un pilsētas aizsargsienas, Nigulistes baznīca, Melngalvju nams utt. Tas viss rada Sieviešu dienai vajadzīgo romantisko noskaņu.

Cena: EUR 30

07.03.2020.

Kaziukas - tradicionālie lietuviešu svētki Viļņā - tos svin jau vairāk kā 300 gadus. Galvenais svētku simbols ir greznās Viļņas verbas. Sv.Kazimiram veltītais tirdziņš ir vecākais un lielākais gadatirgus Eiropā! Piedāvājam tirdziņa apmeklējumu un Viļņas vecpilsētas apskati - Ģedimina kalns, Viļņas katedrāle, Sv. Annas baznīca, Aušros vārti, Užupis mākslinieku republika utt.

Cena: EUR 28

14.03.2020.

Vidzemes lībiešu akmeņainā piekraste - bākas, akmeņi, klintis un kontrabanda - brauciens veltīts šajā krastā reiz dzīvojušajiem lībiešiem un viņu novadam Metsepolei. Apskatīsim Lielo Lauču akmeni, Liepupes pilskalnu, Zaķu akmeni, Ķurmjraga bāku ar “kontrabandistu krastu”, kur dosimies ~ 6 km pārgājienā līdz Veczemju klintīm. Lībiešu upuralas, Salacgrīva, Randu pļavu taka un noslēgumā Ainaži ar vecajām bākām un Ainažu molu.

Cena: EUR 30

UZZIŅAI
www.celasoma.lv, mob. 26444119