Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

MEN IN BLACK PARTY // Coolio, N-Trance, C-Block, NaNa, B.G.The Prince of Rap

© Publicitātes foto

Piektdien - 25.10.2019 plkst. 20:00

Men in Black - tā nav reperu “cīņa”, tas ir HIP-HOP mūziķu šovs, kuri 25. oktobrī Arēnā Rīga izpildīs savus labākos un populārākos hitus.

Katrs no viņiem savos koncertos piepilda koncertzāles jebkurā pasaules daļā. Šoreiz viņi grandiozā “tusiņā”, Arēnā Rīga, izklaidēs savus fanus ar sirdi plosošiem tekstiem par dzīves “netīro pusi”, par savu attieksmi pret dievu un ģimeni. Un tas viss tiks pasniegts ar mūzikas, dejas un specefektu palīdzību.

COOLIO - hip-hop mūziķis. Slavens kļuva pēc albuma Gangsta’s paradise (1995) iznākšanas, kurš tiek uzskatīts par 90-to gadu gangsteru repa klasiku.

NANA - vācu reperis un dīdžejs. Savās dziesmās viņš stāsta par savu attieksmi pret dievu, par attieksmi pret savu ģimeni, kā arī par tādām tēmām kā rasisms un holokausts.

B.G. THE PRINCE OF RAP - amerikāņu reperis un eurodance stila dejotājs. Viens no tiem izpildītājiem, kurš Vācijā 90-tajos gados bija pie hip-hop deju kustības pašiem pirmsākumiem.

N-TRANCE - britu eurodance grupa. Populāra kļuva 90-tajos gados ar savām kompozīcijām «Set You Free», «Electronic Pleasure», «Turn Up the Power».

C-BLOCK - angliski dziedoša vācu grupa, kura izpilda mūziku hip-hop stilā. Populāra kļuva 90-to gadu otrajā pusē.

Apģērba stils: melns.

Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/RhapsodyProduction