Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Mārupieši aicināti izzināt pieslēgšanās iespējas centr. ūdensapgādes un kanalizācijas tīkliem

© Publicitātes foto

SIA Rīgas ūdens aicina Rīgas pilsētas Mārupes rajonā esošo nekustamo īpašumu īpašniekus uz tikšanos, kuras laikā tiks sniegta plašāka informācija par dzīvojamo māju pieslēgšanu centralizētajai kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmai, kā arī iespējām saņemt tam pašvaldības līdzfinansējumu.

Trešdien, 9. oktobrī, no pulksten 16 līdz 19 teritorijā starp Kārļa Ulmaņa gatvi un Raudas ielu (iepretim ēkai Raudas ielā 8) būs SIA Rīgas ūdens nojume, kurā uzņēmuma speciālisti sniegs informāciju un atbildēs uz interesentu jautājumiem par pieslēgšanās centralizētajiem tīkliem iespējām un pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanu būvniecības darbu izdevumu kompensēšanai. Šobrīd šāda iespēja attiecas uz rajoniem, kur šie tīkli ir izbūvēti ES Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta Ūdenssaimniecības attīstība Rīgā, IV kārta ietvaros - Mārupi (Rīgas administratīvās teritorijas robežās), Bolderāju un Katlakalnu, ar detalizētāku adrešu sarakstu var iepazīties uzņēmuma mājaslapā.

Šī būs jau otrā tikšanās ar iedzīvotājiem Rīgas pilsētas Mārupes rajonā - pirmā notika 25. septembrī Akmensdārzā, un interesentu atsaucība bija patiešām liela. SIA Rīgas ūdens plāno arī turpmāk minēto mikrorajonu iedzīvotājus informēt par centralizēto inženiertīklu priekšrocībām attiecībā pret lokālajiem tīkliem, līdz ar to tuvākajā laikā tiks organizētas tikšanās gan Katlakalna rajonā, gan Bolderājā.