Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Jau trešo gadu pēc kārtas aicina uz rudens talku dzīvnieku patversmē "Ulubele"

© Publicitātes foto

Rudenim iesākoties laiks ķerties pie āra darbiem, tāpēc ar prieku paziņojam, ka jau trešo gadu pēc kārta “4finance Labie Darbi” un SMScredit.lv aicina uz lielo rudens darbu - talku dzīvnieku patversmē “Ulubele”. Šogad kopīgiem spēkiem plānots sagatavot suņu voljērus ziemai un sakopt patversmes teritoriju.

“Katru gadu talkai piesakās vidēji 400 brīvprātīgie, kuri vēlās atvieglot patversmes darbinieku darbu un uzlabot dzīves apstākļus tās iemītniekiem. Arī šogad, kā sociāli atbildīgs uzņēmums, nespējam palikt vienaldzīgi un turpinām sadarboties ar dzīvnieku patversmi “Ulubele”, organizējot talku. Lai darbi ātrāk ritētu uz priekšu, ceram uz tikpat lielu brīvprātīgo atsaucību kā iepriekš,” uzsver “4finance Latvia” izpilddirektors Gvido Endlers.

Lielākās dzīvnieku patversmes Latvijā “Ulubele” misija ir - “Apzinoties katru īpatni kā vērtību, rūpēties par jebkura dzīvnieka labturību un aizsardzību, un īpaši nodrošināt tiesības un dot iespēju dzīvot dzīvniekiem, kuriem jebkādu iemeslu dēļ ilgstoši nav iespējams atrast īpašnieku.” Lai to īstenotu katru dienu par dzīvnieku uzturēšanās apstākļiem rūpējās veterinārārsti un patversmes darbinieki, taču ļoti lielu atbalstu sniedz arī brīvprātīgie un palīdzīgas rokas ir nepieciešamas vienmēr.

"Mums būtu grūti pastāvēt bez mūsu atbalstītājiem un brīvprātīgajiem, kuri ir līdzjūtīgi un izprot patversmes dzīvnieku vajadzības. Rudens talka kopā ar AS 4finance Labie darbi un SMScredit.lv ļauj pulcēt lielāku palīgu pulku un ātrāk paveikt smagus un ikdienai nozīmīgus darbus. Šogad kopīgiem spēkiem sagatavosim suņu voljērus ziemai, tāpēc aicinu ikvienu no Jums, ņemt līdzi ģimeni, radus, draugus un pavadīt 28. septembri palīdzot un uzlabojot patversmes iemītnieku dzīves apstākļus,” skaidro “Ulubele” vadītāja Ilze Džonsone.

Šogad dzīvnieku patversmē “Ulubele” Stopiņu novadā, Līčos, talkosim 28. septembrī no plkst. 10.00. Aicinām brīvprātīgos palīgus pieteikties, klikšķinot šeit, līdz 25. septembra 18:00 vakaram, vairāk informācijas par pieteikšanos www.labiedarbi.lv.

Par "4finance Labie Darbi"

Labdarības iniciatīva "4finance Labie Darbi" iestājas par idejām, kas palīdz veidot labāku Latviju. "4finance Labie Darbi" finansiāli un ar brīvprātīgo palīdzību atbalsta projektus un cilvēku idejas, kas veido atbildīgu sabiedrības attieksmi pret dzīvniekiem; veicina sabiedrības dzīves līmeņa paaugstināšanos; sekmē atbildīgu attieksmi pret dabu; sniedz atbalstu talantīgiem jauniešiem sportā, kultūrā un citās jomās, kā arī veicina aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.