Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Citi raksti

Biznesa Vēstniecība aicina bērnus un jauniešus pieteikties dalībai tirdziņā "Citāda skola"

© Daina Geidmane

“Biznesa Vēstniecība” jau otro reizi mācību gada sākumā - 1. septembrī organizē tirdziņu, kurā aicina piedalīties bērnus un jauniešus, lai pirms skolas sākuma paši nopelnītu savu kabatas naudu. Tirdziņa dalībniekiem tiek nodrošinātas arī bezmaksas apmācības - 4 nodarbību cikls, lai veiksmīgāk sagatavotos pasākumam.

Pasākuma “Citāda skola” mērķis ir rosināt bērnus un jauniešus izmēģināt savu veiksmi ne tikai biznesā, bet arī dažādu prasmju apguvē un pielietošanā praksē - reāli darbojoties, pretstatā nu jau tik ierastajai dzīvei virtuālajā vidē, neizlaižot no rokam telefonus un datorus. Komunikācijas prasmju uzlabošana, sadarbība, atbildības sajūtas celšana ir kvalitātes, kuras mūsdienu jauniešiem nepieciešams stiprināt, tāpēc “Biznesa Vēstniecība” jau otro gadu organizē pasākumu “Citāda skola”, lai sniegtu iespēju izmēģināt savu veiksmi biznesā bērniem un jauniešiem. Visi interesenti aicināti pieteikties sūtot pieteikumu uz e-pastu projekti@biznesavestnieciba.com. Plašāka informācija te: https://www.biznesavestnieciba.com/BVpasakumi/Citada_skola

Pasākums 1. septembrī notiks “Biznesa Vēstniecības” teritorijā, Mārupes novadā un šogad solās būt daudz vērienīgāks kā pirms gada, jo paralēli tirdziņam notiks arī biedrības “Pierīgas partnerības” organizētais “NVO gadatirgus”. Jaunajiem talantiem ir iespēja pieteikt savu uzstāšanos uz “Brīvā mikrofona skatuves”. Kā arī jebkurš aktīvs cilvēks var kļūt par brīvprātīgo un palīdzēt organizatoriem nodrošināt pasākuma norisi.

Pasākumu organizē biedrība “Biznesa Vēstniecība” sadarbībā ar Mārupes novada Domi un biedrību “Pierīgas partnerība”.