Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Iesākusies apjomīga ūdensvada izbūve Jaunciema gatvē

Šonedēļ uzsākta ūdensvada izbūve Jaunciema gatvē, kas ir pats apjomīgākais šāda veida projekts, kas tiek finansēts no SIA Rīgas ūdens līdzekļiem. Ūdensvads tiks izbūvēts posmā no Jaunciema gatves 326 līdz Jaunciema gatves un Gaileņu ielas krustojumam. Kopējais šā posma garums ir 5,4 kilometri, tā būvniecībā tiks ieguldīti aptuveni 2,6 miljoni eiro.

Lielākā daļa būvniecības darbu notiks ar beztranšejas metodi, tomēr vietām būs nepieciešamas izmaiņas satiksmes organizācijā, kas var radīt transportkustības sastrēgumus. Pašlaik darbi uzsākti Jaunciema gatvē 326, pie sūkņu stacijas Ziemeļblāzma, virzienā uz Jaunciemu. Līdz 28. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība kilometru garā posmā Jaunciema gatvē, sākot no Traktoru ielas Jaunciema virzienā. Būvdarbi tiks veikti pa posmiem, satiksme organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu. Nepieciešamības gadījumā rīta un vakara satiksmes plūsmas maksimumstundās tiks norīkoti satiksmes regulētāji.

Jaunciema gatves ūdensvada izbūves pabeigšanas orientējošais termiņš ir 2019. gada marts. Šā projekta realizācija klientiem garantēs drošāku un kvalitatīvāku ūdensapgādi.