Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Citi raksti

Veikalu tīkls “top!” kļūst par Latvijas vīriešu volejbola izlases atbalstītāju!

Veikalu tīkls “top!” paplašinājis sadarbību ar Latvijas Volejbola federāciju, kļūstot par vīriešu volejbola valstsvienības atbalstītājiem. Jau maija beigās volejbola izlase pēc 10 gadu pārtraukuma startēs prestižajās Eiropas Sudraba līgas sacensībās un vasaras beigās kvalifikācijas turnīrā centīsies izcīnīt ceļazīmi uz 2019. gada Eiropas čempionātu.

“Mums jau ir izveidojusies laba sadarbība ar Latvijas Volejbola federāciju jauniešu atbalstīšanā, rīkojot “top! kauss” izcīņu vispārizglītojošo skolu komandām - vienas no populārākajām skolēnu sacensībām Latvijā. Volejbols ir komandas spēle, kurā neiztikt bez savstarpējas sadarbības un uzticēšanās. Tādas pašas īpašības nepieciešamas arī veiksmīgā biznesā, tāpēc paziņojam par sadarbības uzsākšanu ar Latvijas volejbola vīriešu izlasi, kas šogad jaunā trenera vadībā apvienojusi labākos ārzemēs un pašmāju klubos spēlējošos volejbolistus, nospraudusi ambiciozus mērķus un ir apņēmības pilna nest Latvijas vārdu pasaulē,» saka veikalu tīkla “top!” mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Priedīte.

Igauņu trenera Avo Kēla vadītā vīriešu volejbola izlase šogad solās būt spēcīgāka nekā iepriekšējos gados. Zem sarkanbaltsarkanā karoga pulcēti labākie Latvijas volejbolisti, tādēļ Eiropas Sudraba līgas un Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra ietvaros līdzjutējiem būs iespēja Rīgā, Daugavpilī un Jelgavā baudīt augsta līmeņa volejbolu. Volejbola līdzjutējus īsts saldais ēdiens gaida 19.augustā Arēnā Rīga, kur kvalifikācijas turnīra ietvaros notiks gadsimta cīņa ar principiālo pretinieku Igauniju.

Savukārt Eiropas Sudraba līgas grupā Latvija aizvadīs sešas spēles, un labākā komanda pievienosies Maķedonijai, kas jau nodrošinājusi vietu finālčetriniekā kā labāko četru komandu turnīra rīkotāja.