PIRMSSKOLAS IZGLĪTĪBAS IESTĀDE „MEŽPARKA BĒRNUDĀRZS”

© Publicitātes foto

Pirmsskolas izglītības iestāde „Mežparka bērnudārzs” savu darbību ir uzsākusi pavisam nesen, piedāvājot bērniem, vecumā no 1.5 līdz 7 gadiem, apgūt licencētu pirmsskolas programmu. ”Mežparks” bērni iepazīst pasauli, to atklājot paši, caur krāsām, plastiku un attīstošām rotaļlietām. Ikdienā mācamies, kas ir saticība, miers, prieks, pacietība, laipnība, delverība un nebēdnība. Mūsu draudzīgajā pulciņā priecāsimies redzēt arī Jūsu ķiparu, rūpēsimies, lai mazais justos šeit kā otrās mājās: mīlēts, pieņemts, nozīmīgs. Profesionāli un jauki pedagogi palīdzēs ikvienam justies labi, iedrošinot un palīdzot apgūt raibo pasauli sev apkārt. Jaunas, gaišas un tīras telpas, ir kā radītas , lai mazajiem nodrošinātu estētisku un piemērotu vidi.

Pirmsskolas izglītības iestāde "Mežparka bērnudārzs"
Adrese: Mežaparks, Visbijas prospekts 33, Rīga
e-pasts:ritaosa@inbox.lv
tālrunis: 27009310
www.mezparks.lv

---

ZAĻAIS (EKO) BĒRNUDĀZS

Zaļais (eko)bērnudārzs pievērš pastiprinātu uzmanību bērnu maņu attīstībai:kustību ,taustes,līdzsvara,kas ir pamats rēķināšanas un lasītprasmes apgūšanai un harmoniskas personības veidošanai.

Mācību procesā tiek izmantotas ekoloģiskas rotaļlietas un materiāli. Katram bērnam izglītošanās un attīstības procesā tiek nodrošināta individuāla pieeja ,radot atmosfēru, kas atgādina mājas.

Bērniem iespējama bioloģiska ēdināšana ,ņemot vērā speciālas diētas, piemēram, bezglutēna, veģetāro u.c.

Bērnudārzs uzņem bērnus vecumā no 1,5 līdz 6 gadiem.

Adreses: J.Asara ielā 15-74, Rīga
Stabu ielā 59-24, Rīga
Kontaktinformācija: 27009310 (Rita Oša)
ritaosa@inbox.lv

Svarīgākais