Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Citi raksti

Jaunumi smaržu pasaulē

BOSS ATKLĀJ PAVEDINĀŠANAS BŪTĪBU AR JAUNO VALDZINOŠO AROMĀTU BOSS THE SCENT FOR HER

Sagatavo savas maņas burvībai, ar ko sagūsta BOSS THE SCENT for her - BOSS Parfums jaunās valdzinošās smaržas sievietēm. Pavedināšanas mākslas un magnētisku tuvināšanās mirkļu iedvesmotās ekskluzīvās un jutekliskās smaržas neatkārtojami papildina vīriešiem domāto aromātu un ir radītas, lai izvilinātu slēpto pavedināšanas spēku, kas šo smaržu lietotājai piešķir apburošu valdzinājumu.

Iedvesmas avots

Pirmais tika radīts aromāts vīriešiem BOSS THE SCENT - valdzinoša interpretācija par pavedināšanu no vīrieša skatpunkta. Nu modes nams BOSS sieviešu apģērbu kolekcijas mākslinieciskā direktora Džeisona Vū radošajā vadībā BOSS sievietes tēlu ir iedzīvinājis spēcīgajā un reizē tik unikāli sievišķīgajā aromātā BOSS THE SCENT for her. Atspoguļojot Džeisona Vū pieeju BOSS sieviešu apģērbu kolekcijai, iedvesma šim aromātam ir gūta no leģendārās BOSS aproču pogas un idejas, ka ir tikai mazliet jāpagriež slēdzene, lai abas pasaules - vīriešu un sieviešu - varētu viegli saplūst vienā.

“Sievietei vīrieša apģērbā piemīt kaut kas neticami spēcīgs un iekšēji valdzinošs, un tas tikai izceļ viņas sievišķību,” skaidro Džeisons Vū. “Tieši ar šādu domu ir radītas šīs smaržas, kurās ietverts ne vien vīriešu aromātam raksturīgais spēks un kvēle, bet arī sievišķīgs maigums. It kā tie spēlētu vienlīdzīgu spēli - vīrietis pret sievieti, bet tajā katram ir savas priekšrocības.”

Džeisons Vū ir centies notvert kontrastu starp vīrieti un sievieti arī smaržu noformējumā. Gludās izsmalcinātās smaržu pudelītes līnijas tiecas augšup un savienojas greznā dārgakmenim līdzīgā vāciņā, kura līdzība aproču pogai ir sievišķīga interpretācija par BOSS aproču pogu, savukārt pudelītes kontrastējošie šampanieša un rožūdens toņi tā vien aicina uz to palūkoties ciešāk.

Aromāts

Izstarojot cēli sievišķīgu eleganci, siltumu un valdzinājumu, kas pakāpeniski pieņemas spēkā, aromāts BOSS THE SCENT for her ar savu neatvairāmi iedarbīgo sastāvdaļu kombināciju prasmīgi atklāj stāstu par kārdinājumu - no pievilcības līdz pavedināšanai un galu galā īstai aizrautībai. Aromāta vidusnotīs kvēlo kārdinājums, atainojot saspēli starp diviem varoņiem, kas saista viens otru kopš mirkļa, kad uzšķīlusies pirmā pievilcības dzirksts, kas ar neapšaubāmu valdzinājuma spēku pakāpeniski atraisa arī jutekliskās pamatnotis.

Pievilcība: medainas persika un frēzijas sākuma notis saplūst izmeklētā, galvu reibinošā kombinācijā, kas piesaista un ieintriģē abus varoņus ar elegantu, bet vieglu un maigu vilinājumu, vīrietī raisot vēlmi atklāt ko vairāk.

Pavedinājums: abiem tuvinoties, sāk atraisīties siltās un izsmalcinātās Austrumu zieda osmantusa vidusnotis un zem tām apslēptais spēks. Sākotnēji vieglā un atturīgā pievilcība iegūst kaislīgāku un nevaldāmāku raksturu. Tieši šis ir tas katalizators, kas no aromāta izvilina tā pavedināšanas spēku.

Atkarība: kad varoņi ir sagūstīti un vairs nespēj pretoties, smaržās uzvirmo neatvairāma grauzdētu kakao pupiņu pamatnots, kuras kārdinājums vēl vairāk sakairina maņas. Izstarojot kvēli un noslēpumainību, pamatnotīs parādās neapšaubāms magnētisms, kas liek gan smaržu lietotājai, gan viņas pavedināšanas upurim pakļauties aromāta BOSS THE SCENT for her spēkam.

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas:

  • BOSS THE SCENT FOR HER EDP 30 ML 30ML - 63.00€
  • BOSS THE SCENT FOR HER EDP 50 ML 50ML- 85.00€
  • BOSS THE SCENT FOR HER EDP 100 ML- 119.00€
  • BOSS THE SCENT FOR HER SG 200ML CRT- 35.00€
  • BOSS THE SCENT FOR HER BL 200ML CRT- 37.00€
  • BOSS THE SCENT FOR HER DEOSPRY 150ML- 35.00€

---

Look up now - Jaunas pārsteidzošas Mexx smaržas viņam un viņai

*IEROBEŽOTA PIEEJAMĪBA*

Mexx uzskata, ka prieks meklējams ikdienišķajos un negaidītajos dzīves brīžos, ko ik dienu piedzīvojam pilsētā. Ap mums risinās tik daudz kas pārsteidzošs, bet mēs to bieži palaižam garām, jo vērīgi nepalūkojamies sev apkārt. Smaržas Look up now raksturo pēkšņie un īpašie brīži, kas pārsteidz, kad tu atrauj skatu no ikdienības.

No 2016. gada jūlija jaunās Mexx smaržas Look up now viņam un viņai tevi pavadīs tavos piedzīvojumos pilsētā. Palūkojoties augšup, tu ieraudzīsi daudz pārsteidzoša: pavēro skaisto saulrietu, atklāj jaunu ielu mākslu vai pat saskaties ar savu izredzēto. Izbaudi apkārtni, pievērs dzīvei uzmanību un palūkojies augšup tūlīt pat, lai redzētu, ar ko pasaule var tevi pārsteigt!

Aromāti

Sastāvdaļu kombinācija Mexx smaržās Look up Now tevi pārsteigs tikpat ļoti kā nejauši atklāts dārzs, kas apslēpts pilsētas viducī, - dārzs, ko uziesi tikai tad, ja atrausi skatu no ikdienības! Šo jauno ikdienā lietojamo aromātu veido savdabīgas pamatnotis, savukārt pudelīšu toņi atspoguļo galveno sastāvdaļu raksturu un uzskatāmi parāda smaržu svaigumu.

Mexx smaržas Look up now vīriešiem

Zaļā bumbiera smaržas šalts piepildīta pilsētas zilo debesu gaisa dvesma, kas jaušama Mexx aromātā Look up now vīriešiem, iedvesmos tevi pilnībā izbaudīt šodienu un ļauties pilsētas pārsteigumiem.

Sākuma notis, kurās vējo pilsētas dārza gaiss ar spirdzinošā bumbiera smaržu, aicina tevi palūkoties augšup un izbaudīt pilsētas skaistumu sev visapkārt. Pačūlijas lapu un ūdensziedu vidusnotis atspoguļo možo dienas dinamismu, bet pamatnotīs virmo muskusam un ambrai raksturīgā elegantā zemes smarža.

Mexx smaržas Look up now sievietēm

Sievietēm domātās Mexx smaržas Look up now ar pārsteidzošo persika augļu un savvaļas kazenes aromāta kombināciju, kurā jaušamas arī maigā jasmīna un zemjainās ciedrkoka smaržas nianses, tev sagādās vēl nebijušas izjūtas pilsētā.

Košā persika, mandarīna un savvaļas kazeņu sulīgās augļu sākuma notis tevi pārsteigs ar dzirkstošu svaigumu. Gardēnijas, jasmīna un tuberozes ziedu vidusnotis kūsājošajai kompozīcijai piešķir nedaudz maigas sievišķības un tev apkārt uzbur pilsētas dārzus. Spirdzinošais aromāts beigās apņem ar ciedrkoka krēmīgi glāsmaino elpu, kas izceļas uz jutekliskās vaniļas un valdzinošā sandalkoka smaržas fona.

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas:

MEXX LOOK UP NOW

  • MEXX LOOK UP NOW M EDT VAPO 30ML STCKR - 18.70 Eur
  • MEXX LOOK UP NOW M EDT VAPO 50ML STCKR - 26.30 Eur
  • MEXX LOOK UP NOW M EDT VAPO 75ML STCKR - 34.35 Eur
  • MEXX LOOK UP NOW W EDT VAPO 15ML STCKR - 18.70 Eur
  • MEXX LOOK UP NOW W EDT VAPO 30ML STCKR - 26.30 Eur
  • MEXX LOOK UP NOW W EDT VAPO 50ML STCKR - 34.35 Eur

---

GUCCI PIEDĀVĀ ROKASSOMIŅĀ TURAMU AEROSOLU GUCCI BAMBOO

Rokassomiņā turamais aerosols Gucci Bamboo ir neaizstājams sievišķīgs aksesuārs, kura dizainā izmantots viens no modes nama zīmīgākajiem elementiem - graciozā bambusa forma.

Rokassomiņā turamais aerosols ir radīts kustīgām aktīvām sievietēm, un tā sastāvā ir oriģinālais Gucci Bamboo smaržūdens. Atraisoties maigajam, bet reizē spēcīgajam koksnes un ziedu aromātam, atklājas eksotiskās Kasablankas lilijas un ilangilanga notis. Sievišķīgās ziedu notis līdzsvaro sandalkoka un ambras koksnes smaržas kontrasts.

Aerosola noformējums atgādina oriģinālā aromāta gaiši rozā kastīti ar sudrabainajiem rotājumiem. Tāpat kā Gucci Bamboo smaržām, rokassomiņā turamā aerosola noformējumā parādās daudzpusīga sievišķība un spēks. Stilīgais aerosola flakons spīdīgi sudrabainā metāla krāsā ir smalks, bet izturīgs, tāpēc ceļojot labi iederēsies ceļasomā vai rokassomiņā.

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas:

GUCCI BAMBOO EDT

  • Gucci Bamboo Y2 30ml EDT - 65.00 €
  • Gucci Bamboo Y2 50ml EDT- 80.00 €
  • Gucci Bamboo Y2 75ml EDT- 110.00 €