Jaunie 2016.gada vasaras ekskluzīvā izlaiduma aromāti - Love in Capri un Beauty of Capri

Dolce&Gabbana smaržas Light Blue turpina savu vasaras ceļojumu pa Vidusjūru, atgriežoties pie Kapri salas kristālzilajiem ūdeņiem.

No faraljoni – jūras klintīm – un Zilās grotas līdz Piacetas laukumam un Anakapri baltajām villām–tā ir Kapri sala, kur aizsācies leģendārais Light Blue mīlasstāsts. 2016.gada vasarā par godu šai brīnumu un mīlestības salai tirdzniecībā ierobežotā skaitā tiks laisti divi jauni aromāti - Light BlueLove in Capri sievietēm un Light Blue Beauty of Capri vīriešiem.

Light Blue Love in Capri smaržas sievietēm

Love in Capri ir krāšņs balto ziedu aromāts, kas radīts, iedvesmojoties no vijīgajām sausserža krēmkrāsas ziedu stīgām. Sākumā uzvirmo svaiga citrona un mandarīna smarža, un tad cauri dzeldīgajām citrona notīm izlaužas salai raksturīgās spilgtās, saules pielietās krāsas un aromāti.

Aromāta sirdī ir ieslēpta unikāla baltu ziedu kompozīcija, kas sajūsmina tāpat kā pārsteidzošā salas augu bagātība ziedoņa plaukumā. Maigs sausserža akords līdz ar krēmīgu mandeles zieda dvesmu kompozīcijai piešķir saldumu, kāds ir tikai Kapri salā ziedošajam sausserdim. Mandeles zieda aromāts, kas Light Blues maržās tiek izmantots pirmoreiz, atraisa vilinošu juteklību. Jasmīna un heliotropa aromāts liek pilnībā atplaukt šīs ziedu buķetes krāšņumam.

Siltās muskusa, spēcīgās ciedrkoka un sausās dzintara notis visam fonā līdzsvaro citrusa sākuma notis, vēl vairāk izceļot šī romantiskā un sievišķīgā aromāta sirdī uzplaukušā ziedu pušķa absolūto skaistumu.

Light Blue Beauty of Capri smaržas vīriešiem

Light Blue Beauty of Capri aromātā ir ietverts Kapri dabas krāšņums un daile - no mirdzošajiem piekrastes klinšu siluetiem līdz zaļajiem mežiem, kas paceļas pār jūru, un slavenajām skābo citronu birzīm, kas plešas pa visu salu.

Šis smaržīgais koksnes aromāts sākas ar spirgtu zaļoksnēju sulīgumu,  kādsraksturīgs citrusaugļu eļļai, kas iegūta no salas savvaļas birzīs augošo citronu biezās mizas. Citrona eļļas svaigumu papildina apelsīna rūgtenums un Sicīlijas bergamotes spirgtums, ko rada tieši zīmola dizaineru dzimtene pieejamā un iegūtāvisaugstākās kvalitātes bergamotes eļļa.

Vidusnotīs jaušama saldi smaržojošā neroli ēteriskā eļļa. Iegūta no rūgtā apelsīna koka ziediem, neroli eļļa saplūst ar jūras akordu, uzburot ainas par atvēsinošu jūras ūdeni un līdzsvarojot sākuma notīs esošo citrusaugļu trio. Kņudinošo Sičuaņas atmiņas par sāļu jūras brīzi, kas maigi pūš pāri saules pielietajam apvārsnim.

Paliekošu iespaidu atstāj ciedrkoka un vetivērijas spēcīgaiskoksnes aromāts pamatnotīs, savukārt mirres sveķainums un muskusa notis ir neatvairāms šo tik vīrišķīgo, bet patiesi eleganto smaržu beigu akcents.

LIGHT BLUE LOVE IN CAPRI

  • DG LB FEM LOVE IN CAPRI EDT 25ML - 62.36 €
  • DG LB FEM LOVE IN CAPRI EDT 50ML - 81.26 €
  • DG LB FEM LOVE IN CAPRI EDT 100ML - 107.13 €

LIGHT BLUE BEAUTY OF CAPRI

  • DG LB PH BEAUTY OF CAPRI EDT 75ML - 75.30 €
  • DG LB PH BEAUTY OF CAPRI EDT 125M - 105.23 €

 

PACO & RABANNE AQUA!

2016. gada sākumā pārdošanā tiek laistas jaunās smaržas Invictus Aqua un Olympéa Aqua, kurās paspilgtināts oriģinālajām kompozīcijām raksturīgais ūdens aromāts.

INVICTUS AQUA

  • INVICTUS AQUA 100ML - 78.00 €

OLYMPÉA AQUA

  • OLYMPÉA AQUA 50ML - 70.00 €

NINA RICCI CARESSE DE ROSES

Aromāts, kas ir tik erotisks kā kaila sieviete, kuras ādu glāsmaini skar tikai dārgakmens rotaslieta.

NINA CARESSE DE ROSES

  • LEXTASE EDP LEGERE  30ML - 58.00 €
  • LEXTASE EDP LEGERE  50ML - 81.00 €
  • LEXTASE EDP LEGERE  80ML - 99.00 €

Svarīgākais