Komentāri: Par 100 eiro piedāvā iespēju "izlikties, ka saņemta pote". Iesaistīts KNAB

Jelena Sergejeva

Tas jau nebūtu vairs viltojums.

30.jun 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene

ja netiktu izdarīts spiediens no valdības puses vakcinēties, ar ierobežojumiem, nekas tāds nevarētu notikt - nebūtu pieprasījuma. Ja ir pieda'vājums, būs arī pieprasītāji.

30.jun 2021 Atbildēt
Mia

Kāds pārsteigums. Cienījamais knabs un vijolnieks varētu atvērt actiņas, tādu gadījumu ir simtiem, un ne gailis pakaļ nedzied. Rudenī varēsies brīnīties, ka tjipa vakcinētie saslimst, ha ha.

3.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Vakcinējies vai ne, tam nav nozīmes. Kam būs lemts tāpat saslims ar visu brīnum eliksīru. Te runa ir par stulbajiem sertifikātiem.

3.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tas kāds Tomsona draugs laikam bijušais čekas stukačs. Tomsons jau arī no tiem glumajiem. Kā saka, kāds draugs, tāds pats.

5.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Jā, Tev taisnība. Divreiz jāapsver, kurš tevi var nodot. Stukačiem tagad brīvsolis, vemt gribas par to domājot.

6.jūl 2021 Atbildēt
Haralds

neko nekādiem knabiem nevajag stučīt--ši ir brīva izvēle---un varbūt p at pareiza---bez sertifikāta cilvēks tiek diskriminets--un ar otru poti ,pēc pēdējiem pasaules virusologu atzinumiem..ir lielas iespējas saķert tieši šo Covid-19 delta plus infekciju

7.jūl 2021 Atbildēt
Vadims LV

Nedirsiet!Cenas sākas no 250 un īpaši skopi dakteri par cilvēku veselību prasa pat 900.Protams puse vismaz aiziet starpniekiem.250-300 ūtu pieņemama cena.

13.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt