Komentāri: Garda šašlika vietā tiek piedzīvots nepatīkams pārsteigums

Svetlana Oliņa

Mans viedoklis ir "aizvēsturiski nemūsdienīgs". Nekad neesmu veikalā skatījusies uz kaut ko "gatavu vai pusgatavu, pie reizes izmirkušu kaut kādā duļķainā suslā" kā uz kaut ko ēdamo! Pie reizes arī cena ir ogo-go!!! Kas traucē nopirkt kādu svaigu gaļu un pagatavot garšīgu šašliku vai gaļinu grilēšanai pašam& (pagatavošana prasīs vien 30-40 minūtes, ja rokas aug no pareizas vietas).

27.jūl 2019 Atbildēt
Diduu

Te nav runa par to, vai pašam taisīt vai pirkt veikalā... runa ir par to, ka sūdus pārdot nedrīkst!

28.jūl 2019 Atbildēt
urmisK atbilde Diduu

Tas nav sūds, bet atkaulots vistas šķiņķis. Izskatās, ka viņš ir nemākulīgi vai mehāniski no kaula atdalīts, tāpēc tāds kunkuļains. Un protams paņemot un turot viņu aiz ādas nav smuki.. Izklāj uz restes, sakārto ādu un būs ok. Jo cik sapratu, tad garšai nebija ne vainas.

28.jūl 2019 Atbildēt
Diduu atbilde urmisK

urmi, to Tu nesaki man, bet gan tai sūdzētājai...

Mani tikai kaitina tas, ka cilvēki komentārus raksta ne pēc būtības...

Tavs komentārs tieši ir OK - pēc būtības!

29.jūl 2019 Atbildēt
Diduu atbilde urmisK

Interesanti, rakstu urmim, bet izrādās, ka kaut kādai inesei.....

29.jūl 2019 Atbildēt
Aivars Leja

taapeec maiznieks need maizi un desu meisters galu.viss paareejais ir pasu zinaa.

28.jūl 2019 Atbildēt
Ditmārs Matuševics

Vari sākt uz balkona turēt kaut ruksīti, tad zināsi, kādu gaļu ēd. Ir cilvēki, kuri visaugstāk vērtē savu laiku, tieši viņi arī izmanto pusfabrikātus. Ja Tev nav ko darīt, tad audzē kaut labību, lai zinātu, kādu maizi ēdīsi!!!

28.jūl 2019 Atbildēt

Komentēt