Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Ārējie Nr.1

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 17. septembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Makā un sirdī pēkšņas pārmaiņas

Mīlestības un arī naudas planēta Venera sapinusies ar nenoteiktības pilno Urānu. Daudziem tas var nozīmēt pēkšņas izmaiņas naudas lietās. Ne vienmēr ar mīnusa zīmi, tomēr visbiežāk tas izpaužas - ātri nopelnīju, ātri iztērēju. Būtu vēlams rūpīgi sekot līdzi naudas lietām un plānot izdevumus, lai pēkšņi neatklājas, ka konts vai maciņš tukšs. Tāpat arī jāpieskata, lai tur parādās viss, kas salīgts.

Savukārt sirdslietu jomā šonedēļ jābūt apdomīgiem. Pāriem nevajadzētu šaudīt savas actiņas apkārt, jo pastāv riski iekrist kārdinājumā, kas vēlāk var atstāt rūgtas mieles. Bet brīvajiem ļaudīm pie pirmajām simpātijām nevajadzētu sasteigt attiecību veidošanu. Jo - kas ātri pievelkas, var arī ātri atgrūsties.

Tas Marss, tas šīgada Marss

Attiecībā uz tehnikas iegādi un miermīlīgu, rāmu dzīvošanu neko tīkamu arī šonedēļ pavēstīt nevaru. Jau no agra pavasara planēta Marss, kas nes seno romiešu kara dieva vārdu, veido negantas kombinācijas ar citiem debesu spīdekļiem. Un no 10. septembra Marss atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī. Tas sekmē konfliktus - gan sadzīvē, gan globālā mērogā.

Arī šonedēļ jāsargās no strīdiem un agresijas. Nav labvēlīgs laiks tehnikas iegādei, jo astroloģijā auto, darba instrumenti, dažādas tehniskas ierīces un «dzelži» arī ir Marsa aizgādnībā.

Vismaz viena laba ziņa

Par Lielo labvēli dēvētais veiksmes nesējs un uzņēmējdarbības aizgādnis Jupiters 13. septembrī no nelabvēlīgā retrogrādā stāvokļa atgriežas parastajā. Pavisam mīļš un labvēlīgs tas nav, tomēr uzņēmējdarbībā vajadzētu kļūt vieglāk. Pārrunām un darījumiem laiks kļūst labvēlīgāks, taču ar jaunu uzņēmumu reģistrāciju jāpagaida līdz vēlākam rudenim.

***

INTERESANTS FAKTS

Padomju zonde ietriecas Mēnesī

Mēness izpētes sacensība starp PSRS un ASV «dzelzs priekškara» laikā sita augstu vilni. Kurš ātrāk? Kurš kuru? Pirmajā raundā vinnēja PSRS, jo 1959. gada 13. septembrī padomju radītā zonde, kuru vēlāk nosauca par «Luna-2», pirmā sasniedza un ietriecās Mēness virsmā, kā bija plānots. Padomijas līderis Ņikita Hruščovs ASV prezidentam Dvaitam Eizenhaueram uzdāvināja zondes lodveida vimpeļa kopiju.

Leģendas vēsta, ka Hruščovs, pārņemts ar kosmosa iekarošanas idejām, esot prasījis padomu pasaulslavenajam latviešu izcelsmes astrologam Sergejam Vronskim.

***

AUNS

Tu esi viens nepacietīgs nemiera gars, bet dzīve šoreiz vēlas veikt savas korekcijas - atceries teicienu: «Kā vējš skrien, kā miets atduras.» Tāpēc pievaldi straujo dabu, un tad visi darbi ies no rokas. Burvīgs laiks karjerai, bet privātajā dzīvē ar tuviem cilvēkiem gan var rasties domstarpības.

VĒRSIS

Kur palicis apdomīgais Vērsītis, kas lēni un neatlaidīgi velk pa vagu savu arklu? Ideju būs pāri pārēm un enerģija mutuļos. Aizrausi kolēģus un domubiedrus, kas būs gatavi ar tevi kopā kalnus gāzt. Brīvdienās dodies izbraucienā kopā ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās.

DVĪŅI

Privātās dzīves peripetijas pirmajā vietā. Nav jau tā, ka viss slikti, bet gribētos, lai ir labāk. Domā, ko saki un dari, ne vienmēr jātēlo «patiesības ministrija». Profesionālajā jomā labas idejas un iespējas izcelties. Kolēģi vai darījumu partneri to novērtēs ‒ vajag taču, lai kāds sakustina ūdeņus.

VĒZIS

Saimnieciskajam Vēzim rudenī dara pilnas rokas. Ja ir dārzs, tad jāvāc raža, ja ne - mājās prasās pēc ģenerāltīrīšanas. Ja nekas īpašs darāms nav - tik un tā atradīsi. Varbūt kāds kompotiņš jāsagatavo vai vīns jāieliek raudzēties... Ar to arī nodarbojies, jo darbā vai biznesā patlaban jaunus projektus labāk neuzsākt.

LAUVA

Tā pietrūkst kādas uzslavas un uzmundrinošu vārdu profesionālajā jomā. Ja darbā iestājusies rutīna, tad pienācis laiks kaut ko būtiski mainīt ‒ meklēt citu vietu vai sākt savu biznesu, ja tāda vēl nav. Kad vieni vārti veras ciet, tad citi vērsies vaļā. Daudz panāksi ar šarmu un pievilcību.

JAUNAVA

Kaislības virpuļo kā rudens lapas vējā. Baudi dzīvi ar pilnu krūti, dodies ar mīļoto izbraucienā un pavadi romantisku nedēļas nogali nomaļā viesu namiņā. Ja esi sirdī brīvs, tad iespējama aizraujoša tikšanās. Lietišķajā jomā īpašu uzmanību pievērs līgumiem un citiem dokumentiem.

SVARI

Profesionālajā jomā dažādas interesantas idejas, taču pirms to īstenošanas rūpīgi jārēķina. Ja nepieciešams padoms vai palīdzība, lūdz to pieredzējušākiem kolēģiem vai seniem draugiem. Nedēļas nogalē apdari saimniecības darbus un dodies dzīvē! Draugu kompānija ir noilgojusies pēc tavas klātbūtnes.

SKORPIONS

Ir septembris un kaut kur atmiņu stūrītī pavīd ainiņas par bezbēdīgo skolas laiku. Prāts izslāpis pēc jaunām zinībām, un šobrīd ir īstais brīdis, lai mācītos, apmeklētu kursus vai semināru. Darbā krietni jāpapūlas, bet līdzās ir mīļotais cilvēks, kas atbalsta. Ja nav - tad ļoti iespējams... būs.

STRĒLNIEKS

Ienākumus pavairosi nopietnā, neatlaidīgā darbā. Kādam lietišķie darījumi sekmīgi var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Profesionālajā jomā viss kārtībā, taču privātajā dzīvē gan iespējama viļņošanās. Pēkšņi strīdi, pēkšņa salabšana, pēkšņa šķiršanās, pēkšņa tikšanās - viss kā raibā karuselī.

MEŽĀZIS

Nopietnu darījumu laiks. Sekmīgi ieguldījumi nekustamā īpašumā un mājas lietās, tikai nevajadzētu uzņemties kredītsaistības. Taču nevar dzīvot tikai ar līgumiem un cipariem, arī privātajai dzīvei laiks jāatrod. Izdomā, kā attiecībām piešķilt jaunu dzirksti ‒ piedzīvosi jaukus, mīļus brīžus.

ŪDENSVĪRS

Idejas kā no kosmosa. Bet kāpēc gan ne? Raksti biznesa plānus un veic aprēķinus, kā projektu varētu realizēt. Iespējams, tas ir veids, kā labi nopelnīt. Dienas būs spriedzes pilnas, tāpēc nedēļas nogalē atrodi laiku sev, lai mierīgi atpūstos un padomātu par svarīgo. Mājas darbi šoreiz var pagaidīt.

ZIVIS

Neklausies un neņem par pilnu visu, ko cilvēki runā. It īpaši profesionālajā jomā kādam var būt ļoti salda mēle, bet ne tie tīrākie nodomi. Nedēļas nogalē būsi mīļi gaidīts draugu ballītē, prieku sagādās kluba apmeklējums vai nesteidzīgi intelektuālas sarunas pie proseko glāzes.