Komentāri: "Šajā kafejnīcā bērnus negaida!" - māmiņa apbēdināta par briesmīgo izturēšanos

Espats

Feini, feini..... vakar bija 6 komentāri, šorīt palicis 1, pie tam, tāds, kam nav nekāda sakara ar rakstu! Ja komentētāji nepūš apvainotās "māmiņas " stabulītē, tad komentārus jādzēš.... hahahaha!!!!

25.dec 2018 Atbildēt
Feita

Tā rakstība! Ja pieaudzis cilvēks var rakstīt tik nepareizi, grūti noticēt, ka viņš spēj pareizi izvērtēt bērnu uzvedību.

Tomēr - man arī ir bērni un skaidrs, ka garlaicības vadīti viņi bieži kļūst skaļāki. Kā arī bērni vienmēr liekas skaļāki, ja salīdzina ar pieaugušo uzvedību. Nu nevar gaidīt no četrgadnieka pieaugušā uzvedību! Vietas, kur gaidīta visa ģimene, iekārto bērniem kādu spēļu stūrīti. Šādās vietās ģimenei ar bērniem gribas atgriezties un viņi arī pabūs ilgāk, ne tikai steigā ko apēdīs, bet pakavēsies, pasūtīs vēl kaut ko.

28.dec 2018 Atbildēt
Venta Brivkalne

Pilnīgi pareizi. Nu nav jāstaigā ar tik maziem bērniem pa pieaugušo kafejnīcām. Jādomā ne tikai par to, ko ,,es gribu", bet gan par to, kādēļ citi (pieaugušie) iet uz kafejnīcu? Diez" vai viņi iet klausīties bērnu trokšņošanu un nereti raudāšanu... Diemžēl ļoti lielai daļai mūsdienu jaunajiem vecākiem liekas, ka viņu bērni ir pasaules naba, un absolūti nerēķinās ar apkārtējiem ne paši, ne arī to māca bērniem. Ejiet uz bērniem paredzētām vietām, tad arī nebūs problēmu.

1.jan 2019 Atbildēt

Komentēt