Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Ārējie Nr.1

VAKARA ZIŅAS: Paukštello uztur sieva

© Ingrīda Punka

Tautā mīlētais aktieris Jānis Paukštello ar sievu un savu dēlu mammu Elīnu ir kopā jau 18 gadus. Viņi viens otru atbalsta gan priecīgos brīžos, gan arī dzīves pārbaudījumos. Beidzamā laikā pilnībā mainījusies Paukštelllo ierastā ģimenes dzīves kārtība. Elīna strādā, studē psiholoģiju, bet Jānis nodevies mājas darbiem un rūpējas par sadzīvi, kā arī vairāk laika pavada ar bērniem.

No rutīnas palīdz atbrīvoties ārzemju ceļojumi

Pāris šad tad, lai aizbēgtu no ikdienas rutīnas, aizbrauc kādā ceļojumā, un ikreiz mājās tiek pārvesti arī suvenīri dēliem. Piemēram, Stokholmas braucienā viņi jaunākajam dēlēnam Jānim nopirka dzeltenu Zviedrijas futbola izlases kreklu. Savukārt Amerikā, Vašingtonā, Elīna reiz iegādājusies neparastu suvenīru - pusi krūzes, uz kuras uzraksts vēstīja: «Piedodiet! Varēju atļauties nopirkt tikai pusi!»

Pēdējais ceļojums abiem bija šās nedēļas sākumā uz Stokholmu kopā ar Olgu Dreģi un citiem kolēģiem. Tad Paukštello pāris apskatīja vecpilsētu, un pēc tam abi uz kuģi devušies kājām.

Ne tikai mamma, sieva, bet īsta dāma

Elīna stāsta, ka, par spīti problēmām ar muguru un kāju, Jānis pēc iespējas vairāk cenšas staigāt. Regulārs maršruts Paukštello ved no mājām, kas atrodas pie «Arēnas Rīga», līdz Centrāltirgum, lai iegādātos ikdienai nepieciešamo pārtiku. Jānis stāsta, ka viņam ar iepirkšanos vienmēr ir sarežģītāk un var iegādāties tirgū arī kaut ko kļūdaini. Savukārt Elīna vienmēr zina, kas ir labāks un teicami prot nopirkt nepieciešamo. Paukštello, uzslavējot sievu, teic, ka viņai ir gluži vai sestais prāts. Elīna ikdienas preces gan mēdzot iegādāties nedaudz dārgākas, bet kvalitatīvākas, savukārt Jānis visu pērk lētāk. Populārais mākslinieks arī slavē savas sievas izcilās kulināres spējas un atklāj, ka viņa ļoti labi gatavo. Elīna ir Jāņa labais eņģelis, kas mākslinieku un abu bērnus mīļi apčubina. Tāpat aktieris koķeti nosaka, ka Elīna ir ne tikai mamma un sieva, bet arī īsta dāma.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara Ziņas,"www.vz.lv