Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Veselība

Zobārstniecība, kurā ērti un droši jutīsies visa ģimene

© Publicitātes foto

Labas zobārstniecības meklējumi var būt liels izaicinājums, jo piedāvājums patiešām ir plašs, un ne vienmēr izvēlēto zobārstu apmeklējums var nest pozitīvu pieredzi. Savukārt, nepatīkama pieredze cilvēkiem var radīt bailes un satraukumu, kā arī atturēt no došanās pie zobārsta.

Tāpēc, lai turpmāk zobārstu varētu apmeklēt ar mierīgu sirdi, iesakām jums iepazīties ar “Dr. Apines zobārstniecības klīniku”. Tā ir zobārstniecība, kas rūpējas ne tikai par profesionālu darba rezultātu, bet arī par katra pacienta emocionālo un fizisko labsajūtu.

Patīkama atmosfēra un pielāgota vide

Lai zobārstniecības telpās ikviens pacients justos ērti, ir padomāts par pielāgotu vidi jaunajiem vecākiem, maziem bērniem, senioriem un cilvēkiem ar kustību traucējiem. Īpaši padomāts arī par klīnikas interjeru, lai tas radītu mājīgu atmosfēru, tādējādi ļaujot ikvienam klientam justies droši un ērti kā mājās.

Tāpat zobārstniecība rūpējas arī par pacientu emocionālo labsajūtu. Speciālisti vienmēr sniedz laipnu, iejūtīgu un saprotošu attieksmi. Tāpēc arī tad, ja jūsu iepriekšējā pieredze, apmeklējot kādu citu zobārstniecību, nav bijusi pozitīva, “Dr. Apines zobārstniecības klīnika” ir īstā vieta, kurā kliedēt savas bailes un bažas.

Šī ir klīnika, kurā pacienti saņem palīdzību, atbalstu un uzmundrinājumu, lai kopīgiem spēkiem iegūtu skaistu un veselīgu smaidu.

Īpašas rūpes par mazajiem pacientiem

“Dr. Apines klīnika” ļoti daudzu ģimeņu uzticību ir guvusi tieši bērnu zobārstniecības dēļ. Pieredzes bagāti un saprotoši ārsti vienmēr rūpējas par mazo pacientu labsajūtu, viņi spēj atrast kopīgu valodu un bērniem saprotamā valodā paskaidrot, kas tiks darīts. Zobārstniecībā padomāts par patīkamu atmosfēru, lai bērni justos droši. Ierīkots īpašs bērnu stūrītis, kurā mazie pacienti, gaidot savu vizīti, var spēlēties ar mantām, zīmēt un pat paši iejusties zobārsta lomā. Nav aizmirsts arī par mazo pacientu labsajūtu procedūras laikā - lai bērni justos ērti un droši, viņiem ir iespēja skatīties multfilmas arī ārsta kabinetā.

Augstas kvalitātes iekārtas un materiāli

Lai pacientiem nodrošinātu labākos rezultātus, klīnikā tiek izmantotas jaunākās paaudzes zobārstniecības iekārtas un pasaulē augsti novērtētu ražotāju materiāli. Zobu balināšanas procedūrai tiek izmantota jaunākās paaudzes sistēma Zoom!, kas nodrošina saudzīgu un efektīvu balināšanu. Kanālu ārstēšanas un implantu ievietošanas procedūrās tiek izmantota 3D rentgena iekārta “Carestream CS 8100 3D”, kas var uzņemt visu dimensiju attēlu, tādējādi ļaujot speciālistam to viegli nolasīt un paskaidrot pacientam. Lai zobu aprūpes process nesagādātu diskomfortu, klīnika izmanto efektīvas un pārbaudītas atsāpināšanas metodes. To skaitā ietilpst smieklu gāzes izmantošana, kas piemērota kā pieaugušajiem, tā arī bērniem. Kā arī anestēzija ar Milestone The Wand STA ierīci, kuras nesāpīgais dūriens ir liels pārsteigums ikvienam klasiskā anestēzijas dūriena pazinējam. Tāpat “Dr. Apines zobārstniecības klīnikā” tiek izmantotas daudzas citas modernas tehnoloģijas, kas palīdz nodrošināt kvalitatīvu zobu aprūpes procesu.

Piedāvājumi ģimenēm

“Dr. Apines zobārstniecības klīnikā” ģimenēm ir iespēja saņemt īpašus piedāvājumus. Vismaz diviem ģimenes locekļiem apmeklējot klīniku, iespējams iegūt “Ģimenes karti”, kas nodrošina līdz pat 10% atlaidi noteiktiem pakalpojumiem, piemēram, bērnu zobārstniecībai, zobu higiēnista vizītei, dažādiem zobu labošanas un citiem pakalpojumiem. Savukārt, ar "3+ Ģimenes karti" var saņemt 10% atlaidi bērnu zobārstniecībai un pieaugušo zobu terapeitiskai ārstēšanai, kā arī zobu higiēnai. Tāpat ar šo karti var saņemt 30% atlaidi zobu balināšanai.

Uzzināt vairāk par zobārstniecības pakalpojumiem un pieteikt vizīti varat mājaslapā apinesklinika.lv.