Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Veselība

Kāpēc nevēlamo matiņu likvidēšanai izvēlēties lāzerepilāciju?

© Publicitātes foto

Cīņa ar nevēlamajiem matiņiem šķiet nebeidzama, tāpēc meklējam piemērotākos un efektīvākos risinājumus, lai to uzvarētu. Skūšana, vaksēšana, matiņu likvidēšana ar depilācijas krēmu vai epilatoru – tās visas ir metodes, kas atkal un atkal tiek pielietotas, lai iegūtu gludu ādu.

Lai atbrīvotos no nevēlamā apmatojuma uz daudz ilgāku laiku, izmēģini vienu no mūsdienīgām un efektīvām metodēm - lāzerepilāciju.

Ilgnoturīgs rezultāts

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc lāzerepilācija ir lielisks ieguldījums, ir tās ilgnoturīgais rezultāts. Procedūra palīdz atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma uz daudz ilgāku laiku, kā to spētu citas matiņu likvidēšanas metodes. Ja ir ievērotas visas procedūras un profilakse, matiņi neataug vairākus mēnešus un pat gadus. Taču jāatceras, ka paliekošam rezultātam nepieciešams iziet pilnu kursu, kas sastāv no 3-6 procedūrām. Lai ilgstoši saglabātu gludu ādu, nepieciešams vismaz reizi gadā veikt arī atjaunojošu procedūru. Šīs procedūras, protams, prasa diezgan lielas investīcijas, taču palīdz ietaupīt laiku, kas tiek veltīts, lai likvidētu matiņus ar skūšanas, vaksēšanas vai depilācijas palīdzību. Tāpēc tā ir tālredzīga investīcija ne tikai savā izskatā, bet arī komfortā.

Mazsāpīga un ātra procedūra

Procedūras laikā lāzers rada lielas jaudas viena viļņa garuma gaismas staru, kas iznīcina mata folikulu un apkārt esošās šūnas, no kurām veidojas matiņa pamatne. Ar katru lāzera impulsu klients var izjust vieglu dzelšanu un siltumu vai arī nejust nekādu diskomfortu, tas ir ļoti individuāli atkarīgs no katra klienta jutības. Jaunākajās iekārtās ir iestrādāta speciāli izveidota ādas atsāpināšanas sistēma, kas pirms un pēc lāzera impulsa ādu atvēsina, tādējādi to aizsargājot.

Lai arī pilna lāzerepilācijas kursa veikšanai nepieciešams ilgs laika posms, pati procedūra noris ātri.

Mazāku laukumu apstrādāšanai var būt nepieciešamas vien dažās sekundes, taču lielākām ķermeņa zonām līdz 30 minūtēm.

Uzlabots ādas izskats

Nereti skūšanās, matiņu izraušana un depilācijas krēmu izmantošana izraisa dažādas ādas problēmas. Matiņi sāk ieaugt, rodas izsitumi un tumši plankumi, kas rada diskomfortu. Lāzerepilācija efektīvi likvidē šīs problēmas. Jau pēc pirmās procedūras ievērojami uzlabojas ādas izskats, matiņi neieaug, kā arī izzūd izsitumi un plankumi. Āda kļūst ne vien gluda, bet arī jaunāka un veselīgāka.

Jebkuru matiņu likvidēšana

Skaistuma klīnikās procedūras efektivitāte var atšķirties, jo tiek izmantotas dažādu jaudu ierīces. Taču lāzerepilācija, kas veikta ar aleksandrīta lāzeru ļauj likvidēt pat gaišus un plānus matiņus jebkurā ķermeņa zonā. Šis lāzers tiek uzskatīts par “zelta standartu”, kā arī ir īpaši saudzīgs un jaudīgs. Parasti sievietes lāzerepilāciju izvēlas veikt augšlūpai, zodam, vaigiem, padusēm, bikini līnijai, rokām un citām zonām, taču vīrieši - plecu, jostas, roku, padušu, muguras un vēdera zonā.

Procedūra piemērota arī vīriešiem

Tieši tā, lāzerepilācija noteikti nav paredzēta tikai sievietēm. Arī vīriešu vidū šī matiņu likvidēšanas metode gūst arvien lielāku popularitātei, jo būtiski atvieglo ķermeņa higiēnu un uzlabo tā estētiku.

Kur veikt lāzerepilāciju?

Lāzerepilācija ar jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru GentleLase Pro pieejama lāzerdermatoloģijas klīnikā “Era Esthetic”. Procedūras veic sertificēti speciālisti, kuri strādā ar kvalitatīvām lāzerepilācijas iekārtām. Klīnika rūpējas par ikviena klienta labsajūtu, nodrošinot kvalitatīvus pakalpojumus, patīkamu gaisotni un individuālu pieeju katram pacientam.

Vairāk par lāzerdermatoloģijas klīnikā pieejamajiem pakalpojumiem un to cenām vari uzzināt mājaslapā eraesthetic.lv.

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA