Komentāri / Rupjmaize - visveselīgākā maize mūsdienīgam patērētājam
 

4 komentāri

aamber
diemžēl daudzi cepēji sakrāso kviešu maizi ar iesalu un pasniedz kā rupjmaizi. Vai arī tikai pievieno rrudzu miltus nedaudz.
4.septembris, 8:45 Atbildēt
bbobs
kur ir ta laba rupjmaize?izstade?noperc kukuliti un pec divam dienam nak ara balts pulveris!nav kas uzrauga sos cepejus!visadus meslus gruz klat!tas tikai sadardzina maizi, un atrak pele!musu senci cepa apmeram menesim!
4.septembris, 9:37 Atbildēt
nnu bet
maukas, kur smidzina raundapu, jāturas pa gabalu, tāpat rūpīgi jāizvēlas svaigi dārzeņi, zaļumi, ko lietot uzturā. Raundapa preparāti spējot bojāt arī šūnu membrānas, hormonālo sistēmu.
4.septembris, 10:25 Atbildēt
pplantators
Dobeles DZIRNAVNIEKS Raundapa graudus izved uz arzemem,lai barotu Afriku,bet mums samal izcili biologiski tiros ar kapli ravetos.......!
4.septembris, 10:30 Atbildēt