Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

VENDEN – ūdens, ko radījusi pati daba

VENDEN avota un dabīgais minerālūdens ir ar lieliski piemērotu minerālu sastāvu, kā arī zemu nātrija un kalcija daudzumu. Tādēļ to var lietot jebkurā vecumā, arī grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, turklāt bez ierobežojuma, uzsver Valdis Škutāns © publicitātes

Ūdens ir cilvēka izdzīvošanas pamatvajadzība, tāpēc svarīga ir ikdienā patērētā ūdens kvalitāte. Par ūdeni vaicājām Latvijā labi pazīstamā zīmola VENDEN izpilddirektoram Aldim Škutānam.

- Kā tas notika, ka Cēsu ūdens ir iekarojis visas Latvijas mīlestību?

- Domāju, ka nav nekāda īpaša noslēpuma - patērētājs vienmēr augstu novērtē produktu kvalitāti un dabīgumu, kā arī VENDEN komanda vienmēr ir strādājusi no visas sirds.

Nozīme ir arī tam, ka mūsu produkcijai ir vēsturiskas saknes. Kā zināms, mūsu dabīgais minerālūdens nāk no Cīrulīšiem, kur agrāk atradās sanatorija, uz kuru brauca cilvēki no visas Savienības un ne tikai. Jau toreiz vieta tika slavēta par ļoti labu ūdeni, un cilvēku vidū izplatījās Cīrulīšu labais vārds. Mūsu uzdevums ir nodot mūsu senču mantojumu tālāk. Lepojamies, ka vietējā produkcija neatpaliek no pasaulē zināmiem analogiem un pat pārspēj tos.

Arī mūsu avota ūdens, kas nāk no skaistā un tīrā Gaujas Nacionālā parka, ir iekarojis patērētāju uzticību. Ļoti novērtējam uzticamos klientus, kuri saviem birojiem vai mājām jau gadiem izvēlas tieši VENDEN Mežavots.

Rūpējoties par sadarbības efektivitāti, piedāvājam arī citus produktus, piemēram, inovatīvas ūdens lietošanas iekārtas, kafijas iekārtas, tēju un dabīgo sulu.

- Ar ko VENDEN ūdens atšķiras no citiem produktiem, kurus redzam veikalu plauktos?

- Latvijas veikalu plauktos atrodams dabīgais minerālūdens, avota ūdens un dzeramais ūdens. Mēs piedāvājam divus no šiem veidiem - avota ūdeni un dabīgo minerālūdeni. Šie abi ūdens veidi no dzeramā ūdens atšķiras ar to, ka tie nav rūpnieciski apstrādāti, tiek tikai filtrētas sīkās daļiņas, piemēram, smilšu graudiņi. Tādēļ varam droši teikt, ka ūdeni piegādājam saviem patērētājiem tādu, kādu to ir radījusi daba. Mūsu pienākums, kas tiek arī kontrolēts no valsts puses, ir parūpēties par ūdens tīrību un augstāko kvalitāti.

Būtisks ir arī ūdens sastāvs, protams. VENDEN avota un dabīgais minerālūdens ir ar lieliski piemērotu minerālu sastāvu, kā arī zemu nātrija un kalcija daudzumu. Tādēļ to var lietot jebkurā vecumā, arī grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, turklāt bez ierobežojuma.

Ražošanas procesā mums nav nekā slēpjama - pie mums bieži viesojas mediji, kas fotografē un filmē, klienti. Nav noslēpumu, jo produkts ir dabīgs un procesi ir tieši tādi, kādus mēs to aprakstām.

- Kādu jūs redzat uzņēmuma nākotni?

- Kopumā var teikt, ka mūsu uzņēmuma nākotne balstās jau esošo vērtību pamatos. Pavisam noteikti turpināsim piegādāt klientiem augstvērtīgus produktus un pakalpojumus, paplašinot sortimentu un pilnveidojot servisu.

Lai sekotu līdzi laikam, attīstām rīkus, paplašinām sortimentu, kas palīdz klientiem ietaupīt laiku. Taču, lai arī tehnoloģijas padara procesus efektīvākus un ātrākus, tas nekādā gadījumā neietekmē to, ka mūsu lielākā vērtība ir darbinieki. Daži mūsu darbinieki strādā ražotnē jau pat vairāk nekā 20 gadu. Aptuveni 30% darbinieku strādā VENDEN jau vairāk nekā 10 gadus. Mēs augstu novērtējam viņu lojalitāti un lepojamies ar viņu darbiem.

- Kādas ir tendences? Ko patērētājs izvēlas šodien?

- Mūsu veiktās patērētāju aptaujas un tirgus pētījumi demonstrē ļoti pozitīvu tendenci - cilvēki aizvien biežāk izvēlas ūdeni par galveno dzērienu savā ikdienā. Jauniešu vidū veselīgs dzīvesveids kļūst populārāks, un viņi mazāk izvēlas limonādes. Tas pavisam noteikti iepriecina!

Tiem, kuri nevēlas atteikties no dzērieniem ar garšu, mēs piedāvājam alternatīvu - ūdeni ar dabīgu aromātu bez cukura, kalorijām, krāsvielām un konservantiem. Cilvēki ir pozitīvā ziņā izvēlīgi, un ir lieliski, ka arī biežāk pamana uz etiķetēm uzrakstīto. Tādēļ ceram, ka viņi sāk atšķirt kvalitatīvu ūdeni no dzeramā ūdens. Līdztekus tam turpināsim palīdzēt patērētājiem izglītoties par niansēm un atšķirībām, kurās ir tik viegli apjukt milzīgajā piedāvājumu klāstā.

Ticam, ka veselīgs dzīvesveids ir neizmērojama investīcija ne tikai katra indivīda, bet visas Latvijas nākotnē, kam par pamatu ir visas šķietami nelielās izvēles, ko veicam ikdienā.