Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

Atklās Ādas skaistumkopšanas akadēmiju

© Publicitātes foto

Šodien, 8. martā modele un viena no Latvijas top influencerēm Diāna Kubasova, sadarbībā ar pazīstamo dermatoloģi Laumu Valeini un BENU Aptieku, atklās Ādas skaistumkopšanas akadēmiju, kuras ietvaros turpmāk reizi mēnesī sniegs atbildes uz Latvijas sievietēm aktuālajiem jautājumiem par ādas kopšanu.

Ādas skaistumkopšanas akadēmija paredzēts kā izglītojošs projekts, kurā D. Kubasova un L. Valeine sniegs atbildes uz jautājumiem par ādas kopšanu, kā arī diskutēs par aktualitātēm, izplatītākajiem mītiem un jaunākajām ādas kopšanas tendencēm un jaunumiem, sniegs padomus, kā risināt dažādas ādas problēmas un kā kopt ādu ikdienā.

“Lai gan var šķist, ka zināšanas par ādas kopšanu ikvienai sievietei tiek ieliktas jau šūpulī, tā nebūt nav, un bieži vien mums ir daudz vairāk jautājumu nekā atbilžu, tādēļ, kopā ar L. Valeini un BENU Aptieka turpmāk sniegsim atbildes gan uz vienkāršiem, gan arī pavisam sarežģītiem jautājumiem, ka saistīti ar ādas pareizu kopšanu,” norāda D. Kubasova.

Reizi mēnesī rīkotā BENU Ādas skaistumkopšanas akadēmija, būs skatāma tiešraidē D. Kubasovas sociālās vietnes Instagram kontā, kur ikviens interesents ir aicināts jau iepriekš iesūtīt interesējošos jautājumus, lai jau nākamajā tiešraidē saņemtu atbildes un ieteikumus.

Atzinīgi šādu projektu vērtē dermatoloģe L. Valeine, kura atzīst, ka viņas uz ilgstošu pieredzi balstītās zināšanas kopā ar Diānas pieredzi skaistumkopšanā, būs iespēja daudziem saņemt atbildes uz tādiem jautājumiem, kuri bieži tiek pārrunāti tikai klusībā, dermatologa kabinetā.

Ādas skaistumkopšanas akadēmijas tiks organizētas sadarbībā ar BENU Aptieku, jo tieši aptieka visbiežāk ir primārā izvēle, kur cilvēki vēršas ar jautājumiem par ādas kopšanu, turklāt aptiekās pieejamais dermatoloģiskās kosmētikas sortiments ar katru gadu kļūst aizvien plašāks.

“Jautājumu par ādas kopšanu ikdienā netrūkst, to apliecina tas, cik bieži ar lūgumu pēc šāda padoma pie farmaceitiem vēršas aptieku apmeklētāji. Ādas skaistumkopšanas akadēmija būs lieliska iespēja saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem no pieredzējušiem speciālistiem un ekspertiem,” pārliecināta BENU Aptiekas Latvija direktore Anete Rožkalna.

Pirmā BENU Ādas skaistumkopšanas akadēmijas tiešraide būs skatāma šodien, 8.martā plkst. 18:00 Diānas Kubasovas Instagram kontā, kā arī Laumas Valeines Instagram kontā.