Bezmaksas ādas diagnostikas dienas Dzintars firmas veikalos

© Publicitātes foto

Katram gadalaikam ir sava burvība un savs skaistums. Taču rudens nenāk viens, bet kopā ar pirmajām salnām, kas padara mūsu ādu sausu, tā zaudē savu elastību. Kosmētisko produktu klāsts ir ļoti plašs, un jāatrod sev vispiemērotākais un efektīvākais.

Dzintaram nav nekā svarīgāka kā rūpes par jūsu skaistumu un labsajūtu. Mūsu kosmētiskie produkti palēnina ādas novecošanās procesus, intensīvi mitrina un baro sejas ādu, izlīdzina grumbas un nostiepj ādu, padara ādu elastīgu un tvirtu, stimulē ādas bioloģiskos atjaunošanās procesus. Produktu efektivitāte pierādīta gan instrumentālā veidā Dzintars kosmētisko izstrādājumu laboratorijā, gan ar klīniskiem izmēģinājumiem un patērētāju testēšanu.

Lai iegūtu sev vēlamo rezultātu, noteikti jāapzinās savas ādas parametri. Dzintars piedāvā veikt bezmaksas sejas ādas diagnostiku, izmantojot speciālu aparātu, lai noteiktu ādas mitruma līmeni, pigmentāciju, krunciņu dziļumu u.c. Procedūra ir patīkama un aizņem apmēram 10–15 minūtes. Oktobrī ādas diagnostikas dienas norisināsies Dzintars firmas veikalos Rīgas centrā.

AS Dzintars speciālisti izmērīs jūsu ādas parametrus un palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko rudens kosmētiku, lai jūsu āda starotu.

Biokosmētika un parfimērija Dzintars – tā ir laika gaitā pārbaudīta vērtība, kas joprojām seko gadu gaitā iedibinātajām tradīcijām augstvērtīgas produkcijas ražošanā. Viens no uzņēmuma galvenajiem principiem – izmantot dabiskas izejvielas. Lai nodrošinātu produkcijas augsto kvalitāti un efektivitāti, augus ekstraktu izgatavošanai uzņēmums iepērk to dzimtenēs – alveju Meksikā, žeņšeņa saknes Ķīnā, smiltsērkšķi no Altaja. Uzņēmuma devīze nemainīgi ir bijusi «Primum non nocere», kas tulkojumā no latīņu valodas nozīmē – «Galvenais – nekaitēt».

Dzintars – tās ir rūpes par jūsu skaistumu un labsajūtu. 

Veselība

Katrs trešais 13 gadus vecs zēns cieš no liekā svara, un arī meiteņu vidū aptaukošanās problēma ir aktuāla - paaugstināts ķermeņa masas indekss ir katrai piektajai pusaudžu vecuma meitenei, liecina Slimību un profilakses kontroles centra (SPKC) dati.

Svarīgākais