Romas turnīru ar panākumu sāk arī Sorokins/Šmēdiņš

Šodien Romā notiekošās pludmales volejbola "Grand Slam" pamatsacensības ar uzvaru sāka arī Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri trīs setu cīņā ar 2:1 (18:21, 25:23, 15:9) pieveica ar 8.numuru izliktos itāļus Tomatis/Ingroso.

Dalību pamatturnīrā Sorokins/Šmēdiņš nodrošināja vakar notiekošajā kvalifikācijas turnīrā, kad otrās kārtas mačā ar 2:1 pieveica grieķus Zupanis/Kotsilianos. Izloze Sorokina/Šmēdiņa pāri novietoja H grupā ar jau minētajiem itāļiem Tomatis/Ingroso, kā arī Brazīlijas duetu Rikardu/Filju (9.) un krieviem Semjonovu/Koškarjovu (24.)

Šodienas cīņa latviešiem sākās ne pārāk veiksmīgi, pirmajā setā piekāpjoties ar 18:21. Otrais sets ievilkās, bet Sorokinam/Šmēdiņam izdevās izcīnīt uzvaru ar 25:23, savukārt trešajā setā latvieši spēja uzvarēt jau pārliecinošāk – ar 15:9.

Viens Latvijas duets savu cīņu šodien jau aizvadījis – ar sesto numuru izliktie Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar 2:0 (21:11, 21:13) neatstāja variantus kanādiešiem Sakstonam/Šalkam. Vakara gaitā savas grupas spēli aizvadīs arī Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Pēdas duets, kuri tiksies ar šveiciešiem Ševeljē/Pravdžiču.

Rīt Sorokina/Šmēdiņa duets sacentīsies ar Brazīlijas pāri Rikardu/Filju, bet parīt trešajā H grupas mačā Latvijas pārstāvji cīnīsies ar krieviem Semjonovu/Koškarjovu.

 

Svarīgākais