Samoilovs un Sorokins Berlīnes ''Grand Slam'' turnīru sāk ar uzvaru

Pirmo spēli Berlīnē notiekošajā ''Grand Slam'' turnīrā pludmales volejbolā aizvadījis Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kas ar 2-0 (21:17, 21:19) pārspēja Marko Gersonu un Sašu Heijeru no Šveices.

 

Berlīnes ''Grand Slam'' turnīrā Samoilovam / Sorokinam, kuri izsēti ar sesto numuru, O apakšgrupā jāspēkojas ar Šveices duetu un diviem pāriem no Nīderlandes. Pirmo spēli mūsējie aizvadīja pret šveiciešiem Marko Gersonu un Sašu Heijeru, kuri turnīrā izlikti ar 27. numuru.

Samoilovs un Sorokins pret Šveices pludmales volejbolistiem lieliski pierādīja savu favorītu statusu šajā mačā, spēli aizvadot pārliecinoši un ar pretiniekiem tiekot galā 40 minūšu laikā. Pirmo setu mūsējie uzvarēja ar 21:17, bet otrajā setā, lai arī rezultāts līdzīgāks, Latvijas duets izcīnīja panākumu ar 21:19, tādējādi spēlē triumfējot ar 2-0.

Turnīra otro maču Samoilovs / Sorokins aizvadīs šovakar (pulksten 19:00), kad uz trešā korta būs jāspēlē ar nīderlandiešiem Džonu Stīkemu / Kristianu Varenhorstu (22.).