Šmēdiņam un Točam zaudējums kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā

Latvijas pludmales volejbola duets Toms Šmēdiņš un Edgars Točs piedzīvojuši zaudējumu Berlīnē notiekošā FIVB „Grand Slam” turnīra kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā un no tālākās cīņas par iekļūšanu pamatturnīrā izstājušies.

Toms Šmēdiņš un Edgars Točs, kuri kvalifikācijas sacensībās bija izsēti ar 29. numuru kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas mačā piedzīvoja zaudējumu pret Gruzijas duetu Geors / Gia, kuri sacensībās bija izsēti ar augsto 4. numuru. Mačā, kurš ilga 36 minūtes Latvijas duets bija spiests atzīt pretinieku pārākumu ar 0:2 (10:21, 14:21), tādejādi no tālākās cīņas par iekļūšanu pamatturnīrā izstājoties.

Jau šajā nedēļas nogalē (13. un 14. jūlijā) Šmēdiņš un Točs startēs ikgadējā šova turnīrā „Saukrastu kokteilis”, kas kā ierasts risināsies Saulkrastos sporta un atpūtas centrā „Koklītes”.

Jau šovakar savus pretiniekus turnīra pamatsacensībās uzzinās abi mūsu vadošie dueti Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš. Pamatturnīra sacensību sākums ceturtdien.