Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Volejbols

Samoilovs un Sorokins turpina treniņus Ēģiptē; sezonu sāks ar turnīru Brazīlijā

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins turpina treniņus Ēģiptē, gatavojoties jaunajai pludmales volejbola sezonai.

Jauno vasaras sezonu duets plāno sākt jau ar pirmo Pasaules kausa posmu Brazīlijā, savā blogā samoilovs.lv raksta Aleksandrs Samoilovs.

Samoilovs un Sorokins Ēģiptes kūrortpilsētā Hurgadā trenējas jau gandrīz divus mēnešus un šajā laikā pastrādājuši kopā gan ar Vācijas pāri Kacmareks / Valkenhorsts, gan poļiem Kantoru / Lošiaku.

„Treniņos ar vāciešiem mēs vēl pievērsām vairāk uzmanības vingrinājumiem bez bumbām un fiziskajai sagatavotībai, bet ar poļiem jau strādājām vairāk ar bumbām un daudz spēlējām. Interesanti, ka vāciešus mēs apspēlēt nevarējām, bet poļi ļoti viegli tika ar viņiem galā, savukārt mēs praktiski visu laiku uzvarējām mačos ar poļiem,” savā blogā raksta Aleksandrs Samoilovs.

Jau nākamajā nedēļā Latvijas pārim treniņos pievienosies igauņu spēcīgākais pludmales volejbola duets Rivo Vesiks un Karls Jāni. Samoilovs un Sorokins jauno sezonu sāks jau ar pirmo Pasaules kausa posmu, kas risināsies Brazīlijā, no 17. līdz 22. aprīlim.

Pļaviņš un Šmēdiņš uz Brazīliju, visticamāk, nedosies

Šī brīža spēcīgākais mūsu valsts vīru duets Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš uz Brazīlijas posmu doties neplāno, šajā laikā aizvadot treniņnometni tepat Latvijā. Mārtiņa un Jāņa pirmās šīs sezonas sacensības paredzētas aprīļa pēdējā nedēļā (24. – 29. aprīlis), kad Pasaules kausa posms risināsies Polijas pilsētā Mislovicē.

Mārtiņš šobrīd atgriezies mājās no Turcijas un palīdz "Poliurs / Ozolnieku" komandai cīņās par Latvijas čempionāta zeltu, bet Jānis svētdien uzsāks cīņu Vācijas Bundeslīgas izslēgšanas spēlēs.