Ungārijas volejbola izlases galvenais treneris: "Ceram apspēlēt Latviju abās spēlēs"

Ungārijas izlases galvenais treneris Sandors Kantors pirms pirmā mača ar Latvijas izlasi Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra izslēgšanas kārtā paudis apņēmību cīnīties par uzvaru abos mačos.

Latvijas izlase cīņu par iekļūšanu Olimpiskajās spēlēs, kas 2012. gadā risināsies Londonā, uzsāks no izslēgšanas kārtas, kur mūsu pretinieki būs Ungārijas izlase. Šajā kārtā piedalīsies 12 valstu izlases un tiks spēlēts pēc sistēmas mājas-viesi. Latvijas izlasei pirmā spēle viesos 26. augustā, savukārt atbildes spēle Latvijā 3.septembrī plkst.19.00, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā.

Ungārijas izlase, gatavojoties cīņām ar Latvijas volejbolistiem, piedalījās pārbaudes turnīrā Maķedonijā, izcīnot divas uzvaras (pār abām Maķedonijas izlasēm) un piedzīvojot zaudējumu pret dāņiem. „Šis bija ļoti labs turnīrs, gatavojoties abām spēlēm ar Latvijas izlasi. Šajās spēlēs varējām spēlēt bez liela stresa un mērķiem cīnīties par uzvaru katrā mačā un turnīrā. Dalība turnīrā bija laba iespēja novērtēt uz ko esam spējīgi. Secinājumi ir izdarīti un mūsu uzdevums ir panākt labāku sadarbību starp mūsu uzbrucējiem un cēlājiem,” īsi pirms pirmās spēles paudis Ungārijas izlases galvenais treneris Sandors Kantors.

Neskatoties uz to, ka Ungārijas izlase šajās spēlēs nespēlēs labākajā sastāvā, ambīciju tai netrūkst. „Ceram uzvarēt abās spēlēs. Mums ir cerības apspēlēt Latvijas izlasi,” komandas mērķus paudis ungāru izlases galvenais treneris.

Pirmo maču Ungārijas un Latvijas izlases aizvadīs jau piektdien pulksten 19.00 pēc Latvijas laika.

Svarīgākais