"King of the beach" triumfē Ingars Ivanovs

Svētdien Dzintaru pludmales smiltīs par 2011. gada "King of the beach" pludmales volejbola turnīra uzvarētāju kļuva 24 gadus vecais Ingars Ivanovs, kurš finālā pārspēja Jāni Šmēdiņu un saņēma 800 eiro lielo galveno balvu.

"King of the beach" turnīrs notika jau trešo reizi un pirmo divu gadu uzvarētājiem Tomam Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam šodien pievienojās arī Ingars Ivanovs. "King of the beach" turnīram ir īpaša izspēles sistēma – dalībnieki tiek sadalīti divās grupās pa četriem katrā, un katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam (līdz 17 punktiem). Pēc grupu turnīra tālāk tika Ingars Ivanovs, brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi, kā arī čempiontitula aizstāvētājs Aleksandrs Samoilovs.

Pusfinālā veiksmīgākie izrādījās Ivanovs un Jānis Šmēdiņš, kuri fināla cīņā par pāriniekiem izvēlējās attiecīgi Samoilovu un Mārtiņu Pļaviņu. Lai noskaidrotu jauno čempionu, bija nepieciešami visi trīs seti - pirmajā ar 21:19 uzvarēja Ivanovs/Samoilovs, otrajā ar 21:18 revanšējās Šmēdiņš/Pļaviņš, bet izšķirošajā setā par nieka tiesu atkal labāki bija Ivanovs/Samoilovs (15:13). Līdz ar to par 2011. gada "pludmales karali" kļuva 24 gadus vecais 2004. gada pasaules U-18 čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Ingars Ivanovs.

Svarīgākais