Šmēdiņš un Caics iekļūst EČ posma pusfinālā

Veiksmīgi Polijā notiekošajā Eiropas čempionāta posmā pludmales volejbolā turpina startēt Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Sestdien Latvijas duets vispirms uzvarēja trešās kārtas spēlē, bet dienas otrajā pusē svinēja panākumu arī ceturtajā kārtā, nodrošinot vietu turnīra pusfinālā.

3. kārtā Šmēdiņš ar Caicu, kuri izlikti ar 14. numuru, tikās ar Nīderlandes pāri Aleksandrs Brūvers/Roberts Mēvsens. Viņiem turnīra 6. dueta gods. Šoreiz uzvarēja ne-favorītu lomā esošs duets, proti, mūsējie – nīderlandieši 34 minūšu laikā tika pieveikti ar 21:19, 21:15.

4. kārtā latviešu pretinieki bija vācieši Tomass Kačmareks un Aleksandrs Valkenhorsts, kuri sacensībās izsēti ar desmito numuru. Latvijas duets maču sāka ar grūtu uzvaru mača pirmajā setā (24:22), bet otro zaudēja uz 15. Trešajā izšķirošajā setā mūsu pludmales volejbolisti tomēr prata parādīt savu pārākumu, uzvarot trešajā setā ar 15:11 un svinot uzvaru visā spēlē - 2:1. Šis panākums latviešiem devis vietu turnīra pusfinālā, kur Latvijas dueta pretinieki noskaidrosies šovakar.

Pusfināla spēli mūsu vīri aizvadīs svētdien.

Svarīgākais