Zināms Latvijas handbola izlases sastāvs

Pēc šīsdienas rīta treniņa Latvijas izlases treneri paziņoja mūsu handbola valstsvienības sastāvu 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram Luksemburgā.

Pārsteigumu sastāvā nav. Pēc pēdējām pārbaudes spēlēm bija daži jautājumi par ārējiem un kreisās pozīcijas spēlētajiem. Uzreiz aiz sastāva palika "LSPA" handbolisti Raimonds Trifanovs un Oskars Arājs. Pēdējā vilcienā uz Luksemburgu ielecis arī līnijas spēlētājs un viens no potenciālajiem aizsardzības balstiem Uldis Lībergs.

Kopumā no 14 cilvēkiem tikai pieci handbolisti spēlē pašmāju klubos "LSPA" un "ASK", savukārt pārējie ir leģionāri, kuri spēlē Vācijā.

Uz Luksemburgu caur Kopenhāgenu Latvijas izlase izlidos ceturtdien agri no rīta, bet pirmo maču 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā aizvadīs piektdien, tiekoties ar mājiniekiem, savukārt otro maču - dienu vēlāk ar Portugāli. Grupas uzvarētāji iekļūs otrajā kvalifikācijas kārtā, kur izspēlēs ceļazīmi uz finālturnīru, cīnoties ar vienu no 14 2010. gada Eiropas čempionāta finālturnīra dalībniecēm, kas šomēnes uzsāks cīņu Austrijā. Visiem mačiem teksta tiešraidē varēs sekot arī Latvijas Handbola federācijas mājas lapā handball.lv

Latvijas izlases sastāvs: Helmuts Tihanovs, Raimonds Šteins, Ēriks Blūms, Jānis Pavlovičs, Valdis Gūtmanis, Evars Klešniks, Edgars Vadzītis, Māris Veršakovs, Artis Kurmēns, Aivis Jurdžs, Agris Kušners, Arnolds Straume, Margots Valkovskis, Uldis Lībergs

Galvenais treneris: Andris Gulbis

Treneri: Valdis Labanovskis, Edgars Švanks

Ārsts: Andris Ronis

Delegācijas vadītājs: Valērijs Jaškins

Svarīgākais