Pļaviņš/Solovejs sasniedz "Satellite" sērijas turnīra pusfinālu

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs Turcijas pilsētā Antālijā notiekošajā Eiropas volejbola konfederācijas (CEV) "Satellite" turnīra ceturtajā kārtā uzveica austriešus Milneru un Vuclu, iekļūstot pusfinālā.

Sākotnēji bija paredzēts, ka ar otro numuru izliktais Mārtiņa Pļaviņa un Aleksandra Soloveja duets ceturtās kārtas jeb ceturtdaļfināla spēli aizvadīs vakar, taču nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ mačs tika pārcelts uz šo rītu. Zaudējuši pirmo setu (13:15), latvieši dominēja nākamajos trijos (15:9, 15:9, 15:6) un svinēja uzvaru pa setiem ar 3-1, iekļūstot pusfinālā.

Tajā pretinieki vēl nav skaidri, taču spēles sākums paredzēts 14:10.

Ar 19. numuru izliktie Haralds Regža un Armands Āboliņš tikās ar Vācijas pāri Betzīnu un Štīlu, ko iepriekš jau bija uzveikuši Pļaviņš un Solovejs. Arī šis mačs bija pārcelts no vakardienas vakara. Sākums bija ļoti patīkams (15:4), taču otrais sets tika zaudēts (11:15). Vēlreiz dueti apmainījās uzvarām nākamajos divos setos (15:13, 12:15), bet izšķirošajā piektajā setā mūsējie zaudēja (3:7), piekāpjoties arī visā mačā ar 2-3.

Līdz ar to Regža un Āboliņš turnīru pabeidza 9. vietā.

Svarīgākais