Jānis Šmēdiņš iegūst piecas pludmales volejbola sezonas gada balvas

Latvijas pludmales volejbolists Jānis Šmēdiņš ticis pie pieciem apbalvojumiem Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) vērtējumā. 26 gadus vecais Šmēdiņš saņēmis četrus individuālos pagodinājumus, kā arī kopā ar Aleksandru Samoilovu ticis atzīts par aizvadītās pludmales volejbola sezonas labāko komandu.

Lielisko 2013.gada sezonu Šmēdiņš noslēdz ar pieciem apbalvojumiem. Balvas tika pasniegtas 11 nominācijās.

Jānis Šmēdiņš atzīts par aizvadītā gada labāko gremdētāju, labāko cēlāju, labāko uzbrukuma spēlētāju, pludmales volejbolistu ar sportiskāko garu, kā arī kopā ar Aleksandu Samoilovu kļuvis par šīs sezonas labāko duetu, uzvarot arī FIVB ranga kopvērtējumā.

"Aleksandrs un es esam laba komanda. Visa gada garumā mēs ļoti koncentrējāmies sacensībām un esam apmierināti ar trim pirmajām vietām un sešiem goda pjedestāliem, ko esam iespējuši mūsu pirmajā kopīgajā gadā FIVB sacensībās. Protams, ir patīkami saņemt šos pagodinājumus, tomēr es esmu daļa no komandas un katru reizi, kad izeju laukumā, vēlos godam pārstāvēt savu valsti," atzina Šmēdiņš.

Kopā ar Aleksandru Samoilovu Jānim Šmēdiņam šī bija pirmā kopīgā sezona. Pirms tam Šmēdiņš spēlēja kopā ar Mārtiņu Pļaviņu, ar kuru kopā izcīnītas Londonas olimpisko spēļu bronzas godalgas, kā arī nopelnīts pirmais "Grand Slam" zelts.

Svarīgākais