Samoilovs/Šmēdiņš Berlīnē sāk ar triju setu uzvaru

Berlīnes FIVB "Grand Slam" turnīru pludmales volejbolā veiksmīgi iesācis mūsu vadošais duets, Eiropas vicečempioni Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kas pamatturnīra pirmajā spēlē apspēlēja amerikāņu duetu.

Aleksandrs un Jānis, kuri turnīrā izsēti ar trešo numuru, ielozēti C apakšgrupā ar amerikāņiem Bredu Kīnanu un Džonu Maijeru, mājiniekiem Markusu Bokermanu un Mišu Urbačku, kā arī Austrālijas pludmales volejbolistiem Īzaku Kapu un Kristoferu Makhjū. Pirmajā mačā bija ar 30.numuru izliktie amerikāņi.

Spēle izvērtās diezgan smaga. Pirmo setu Latvijas pāris zaudēja ar 20:22, bet otrajā setā, kas izvērtās vēl saspringtāks, mūsējie bija pārāki ar 23:21, tādejādi līdzsvarojot rezultātu pa setiem. Izšķirošajā, trešajā, setā, Samoilova/Šmēdiņa pārākums šaubas neradīja – 15:7, un tādejādi uzvara spēlē ar 2-1.

Dienas otrajā mačā Samoilovam un Šmēdiņam būs jāspēlē ar mājiniekiem Bokermanu un Urbačku, kas pirmajā mačā ar 2-1 (21:15, 16:21, 20:18) pieveica austrāliešus. Arī ar vāciešiem šādā virknējumā līdz šim spēlēts nav, taču arī šajā spēlē nešaubīgi favorīti būs mūsējie. Spēles sākums pulksten 17.10. Šis mačs notiks pirmajā laukumā, kas nozīmē, ka mačam varēs sekot video tiešraidē Free Sport Live Streams / Videos

Jau ziņots, ka otrs Latvijas pāris Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins nespēja pārvarēt Berlīnes "Grand Slam" turnīra kvalifikāciju.

Svarīgākais