Pēdējā F1 testu dienā ātrāko laiku uzrāda Alonso

Vakar noslēdzās pirmie oficiālie testi, kurus ar ātrāko laiku pabeidza ''Ferrari'' pilots Fernando Alonso. Jāpiebilst, ka Alonso uzrādītais laiks bija ātrākais šajās trijās dienās.

Alonso vakar veica visvairāk apļus – 127, un savā labākajā aplī pilots uzrādīja laiku 1:11.470. Otro ātrākao laiku uzrādīja cits spāņu pilots Pedro de la Rosa, bet trešais palika Mihaels Šūmahers.

''Testu otrajā dienā mums bija pilna bāka un mēs neizskatījāmies pārāk slikti. Bija arī nelielas problēmas ar vadāmību un formulas līdzsvaru. Protams, arī citas komandas vēl progresēs. Mēs vēl neesam tik ātri kā ''Ferrari'', un ar Luiss Hamiltons bija gana ātrs. Izskatās, ka mums būs vēl jāpastrādā,'' pēc testiem teica ''Mercedes GP'' komandas vadītājs Ross Brauns.

Piektais šodien palika ''McLaren'' jaunieguvums Džensons Batons, kurš līderim zaudēja 1,8 sekundes. Sestajā vietā pēdējā dienā ierindojās F-1 debitants, ''Renault'' pilots Vitālijs Petrovs, bet lēnākais pilots bija Niko Hulkenbergs.

Jāpiebilst, ka vakar testus klātienē noskatījās apmēram 25 tūkstoši līdzjutēju. Nākamie testi notiks 10.februārī Heresas trasē.

Svarīgākais