Šūmahers: ''Testa braucieni izdevās''

F-1 komandas ''Mercedes GP'' pilots Mihaels Šūmahers pēc testa braucieniem ar GP2 formulu, kur sportists sasniedza pietiekami labus rezultātus, atzina, ka ir priecīgs un saviļņots par pavadīto laiku.

Zināms, ka pagājušā gada nogalē ''Mercedes GP'' panāca vienošanos ar septiņkārtējo pasaules čempionu Mihaelu Šūmaheru, kurš 2006.gadā aizgāja no F-1. Iepriekš sportists veica pirmos testa braucienus ar GP2 formulu, uzrādot ļoti labus rezultātus.

Pats Šūmahers pēc šiem braucieniem atzinis, ka fiziski jūtas ļoti labi: ''Testa braucieni izdevās! Pirmajās divās dienās varbūt nedaudz nevarējām parādīt visu, ko varam, bet pēdējā dienā laiks kļuva jau labāks un arī rezultāti. Šajās dienās man gāja labāk nekā biju cerējis. Es jūtos tā, it kā nemaz nebūtu pametis F-1 uz kādu laiku. Esmu trenējies kopš decembra, vairāk strādājot pie savas fiziskās formas. Pie tās strādāju ļoti uzmanīgi, lai nebūtu pārslodzes. Pagaidām man viss izdodas. F-1 mašīnā gan sajūtas būs pilnīgi citādākas, tāpēc es gaidu februāri, kad varēšu sēsties pie ''Mercedes GP'' stūres.''

Svarīgākais