Šūmahers: ''Mērķis nākamgad - cīņa par čempiontitulu''

Mihaels Šūmahers, kurš vakar kļuva par "Mercedes GP" komandas pilotu, atzinis, ka viņa mērķis 2010.gadā – cīņa par čempiontitulu.

Jau ziņojām, ka vakar "Mercedes GP" paziņoja, ka līdzās Niko Rosbergam nākamgad pirmās formulas sacensībās brauks septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers. Lai arī vācietis būs vecākais dalībnieks, viņš atzīst, ka trasē nedosies tikai sava prieka pēc.

""Brawn GP" šajā sezonā izcīnīja titulus gan pilotu, gan komandu ieskaitē," iesāk Šūmahers. "''Mercedes'' ir spēcīgs partneris, un mūsu mērķis ir cīņa par čempiontitulu. Kā jau redzējām, tad konkurence šogad bija spēcīga, tāpēc esmu sajūsmā, ka varu būt atpakaļ šajā visā."

"Novembra beigās saņēmu zvanu no Rosa Brauna, kas bija ļoti svarīgs, lai es varētu domāt par atgriešanos F-1. Gan viņa zvans un "Mercedes" piedāvājums bija lielisks. Nekad neesmu pametis sacīkšu trasi. 2006. gada beigās biju noguris no F-1, taču pēc trīs gadu prombūtnes esmu atguvis enerģiju, un šobrīd jūtos spēcīgs. Nedaudz paspēlējos ar motocikliem un tagad esmu gatavs kaut kam nopietnākam."

"Kakla savainojums bija lieta, par ko vēl nebiju drošs. Pirms devu galīgo atbildi, vēlējos pārliecināties, ka esmu vesels. Tagad varu teikt, ka 100% esmu vesels un kakls man vairs nav problēma. Tad, kad vasarā testēju ''Ferrari'' formulu, tā nebija, bet tagad laiks ir pagājis, un kakls ir pilnībā sadzijis."

Svarīgākais