Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Ševčenko: "Rūnijs mēnesi nav spēlējis futbolu"

Otrdienas vakarā notiks pēdējās spēles Eiropas čempionāta D apakšgrupā. Mājiniecei Ukrainai spēlē pret Angliju nepieciešama uzvara. Andrijs Ševčenko uzskata, ka viņa komandai ar fanu atbalstu ir pa spēkam uzvarēt.

"Rūnijs mēnesi nav spēlējis futbolu. Redzēsim, kas ar viņu notiks. Zinu, ka Rūnijs ir ļoti labs spēlētājs, tāds, kurš var izmainīt komandu. Angļiem visa komanda ir laba, ne tikai viens pats Rūnijs. Angļi ir bīstami standartsituāciju izspēlē, kam mums būs jāpievērš pastiprināta uzmanība," pirms gaidāmās cīņas izteicies Ševčenko.

Ukrainas futbola lielākā zvaigzne uzskata, ka viņa komandai ir pa spēkam uzvarēt Angliju: "Pēdējais mačs pret Franciju mums bija ļoti grūts, it īpaši otrajā puslaikā. Mums ir jāuzvar Anglija, tad tiksim izslēgšanas spēļu posmā. Taču, lai uzvarētu, mums būs jāspēlē daudz labāk nekā to darījām pret Franciju."

"Anglija ir viena no bīstamākajām komandām turnīrā, tā ieguva labu rezultātu pret Franciju un uzvarēja zviedrus. Mums palīdzēs fani un savs laukums, taču tas arī ir papildus spiediens. Ļoti ceru uz to, ka līdzjutēji palīdzēs mums uzvarēt," pauda Ševčenko.

Anglijas un Ukrainas, tāpat kā arī Francijas un Zviedrijas spēle, notiks otrdien plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.