Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Sports \ Futbols

"Jelgava" šodien aizvadīs pārbaudes maču ar "Blackpool"

Futbola kluba "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs pirms šodien gaidāmās pārbaudes spēles ar Anglijas Premjerlīgas vienību "Blackpool" sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka komanda ir gatava cīņai un centīsies nospēlēt cienīgi.

Šovakar notiks oficiālais "Zemgales Olimpiskā centra" atklāšanas pasākums, kura nozīmīgākais notikums būs Latvijas kausa ieguvējas "Jelgavas" un Anglijas Premjerlīgas kluba "Blackpool" pārbaudes spēle. Mača sākums plkst. 18:00, tiešraide LTV7. Diemžēl visas biļetes uz gaidāmo spēli jau izpirktas.

"Spēlei gatavojamies ļoti nopietni. Mums pirmsspēles treniņš bija vakar, bet angļi trenējas šobrīd. Visi ir veseli un gatavi cīņai. Sastāvā nebūs trīs futbolistu, kuri izsaukti uz dažāda vecuma izlasēm – Artis Lazdiņš, Jevgēņijs Kazura un Eduards Martins. Jaunā sporta centra atklāšana viennozīmīgi būs liels notikums. Lai arī šī būs tikai pārbaudes spēle, mums uzdevums nospēlēt atbildīgi un izskatīties cienīgi uz Premjerlīgas kluba fona," pirms gaidāmā mača domās ar Sportacentrs.com dalījās jelgavnieku galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

"Blackpool" Latvijā ieradās vakar, komandas sastāvā nav sešu futbolistu, no kuriem var izcelt skotu Čārliju Adamu, velsieti Deividu Vonu un Ziemeļīrijas pārstāvi Kreigu Katkārtu, toties ierindā būs uzbrucējs Dīdžejs Kempbels, kuram pagājušajā sezonā bija veiksmīgs periods Blekpūlē, kad viņš bija izīrēts no Londonas kluba "Crystal Palace". Pirmdien Kembpels noslēdza līgumu ar "Blackpool".