Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Sports \ Futbols

FIFA rangs: Par līderi kļūst Spānija, Latvija noslīd uz 50. vietu

Šodien publicēts jaunais FIFA izlašu rangs. Latvijas futbola izlase noslīdējusi par četrām vietām zemāk un šobrīd ieņem 50. vietu. Par ranga līderi tikmēr kļuvusi Pasaules kausa ieguvēja Spānijas izlase.

Latvijas izlase šodien publicētajā rangā noslīdējusi par četrām vietām zemāk un šobrīd ieņem 50. vietu.

Par ranga līderi pēc Pasaules kausa izcīņas kļuvusi Spānijas izlase, kurai nu izdevies apsteigt Brazīliju. Divas vietas augstāk pakāpusies Pasaules kausa izcīņas fināliste Nīderlande. Par divām vietām augstāk pakāpušās arī Vācijas un Argentīnas izlases, šobrīd ieņemot attiecīgi ceturto un piekto vietu. Par desmit vietām augstāk pakāpusies Urugvaja (šobrīd sestā pozīcija), bet vēl lielāks "lēciens" izdevies Paragvajai – 15 vietas augstāk, kas šobrīd dod 16. vietu.

No pirmā desmitnieka izkritusi Itālijas izlase, kas pēc neveiksmīgā starta Pasaules kausa izcīņā nu ieņem 11. vietu. Pirmajā desmitniekā vairs nav arī Francijas, kura zaudējusi 12 pozīcijas un nu ieņem 21. vietu.

Mūsu kaimiņvalsts Lietuva zaudējusi trīs pozīcijas un nu ieņem 52. vietu, bet igauņi pakāpušies par četrām vietām augstāk – 95. vieta.