Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Futbols

"Arsenal" bijušais pussargs: Latvijas aizsargs Stepanovs - sliktākais kluba biedrs manā karjerā

© Andy Stenning / mirror.co.uk/sportacentrs.com

Londonas "Arsenal" bijušais pussargs, patlaban 35 gadus vecais Džermeins Pennats (Anglija) savā autobiogrāfijā atzīst, ka viņa karjerā Latvijas futbolists Igors Stepanovs bija sliktākais kluba biedrs spēles ziņā.

Latvijas futbola bijušais aizsargs, šobrīd 42 gadus vecais Igors Stepanovs gadsimta sākumā spēlēja Londonas "Arsenal" klubā, kā arī pozicionējās kā viens no vadošajiem aizsargiem nacionālajā izlasē, kur aizvadīja 100 mačus.

Džermeins Pennats: "Diezgan smieklīgi, bet sliktākais futbolists, ar kuru esmu kopā spēlējis, ir Igors Stepanovs, bijām "Arsenal" klubā. Ar lielu atrāvienu spēles ziņā sliktākais kluba biedrs manā karjerā. Viņš atbrauca uz pārbaudes laiku un treniņos sevi labi parādīja. Domājām, ka viņš arī labi spēlēs. Tiklīdz ar viņu tika parakstīts, šķita, ka viņš ir pavisam cits - pazuda ātrums un pārliecība, kļūdījās atkal un atkal, paslīdēja uz bumbas, treniņos visi gribēja spēlēt pret viņu. Viņš ieguva medaļu par uzvaru Anglijas Premjerlīgā, bet ticiet man - viņš to "nozaga". Likās, ka viņš par to vienkārši samaksāja!"

Lielbritānijas galvaspilsētas vienībā "Arsenal" angļu pussargs Džermeins Pennats bija no 1999. līdz 2005. gadam, taču tur aizvadīja tikai 12 spēles un tika izīrēts citiem klubiem.