Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Mistiski pazudis "Ventspils" līderis nigērietis Akinjemi

© Raitis Supe/Futbola virslīga

Kā no FK "Ventspils" noskaidrojis Sportacentrs.com, klubs šodien burtiski pazaudējis savu uzbrukuma spīdekli Adeleki Akinjemi.

FK "Ventspils" šodien izbraukumā aizvadīja Latvijas kausa izcīņas 1/4 fināla spēli, kuras papildlaikā ar 1:0 izrāva uzvaru pār "Liepāju"/"Mogo". Šī mača pieteikumā nebija ventspilnieku uzbrukuma līdera Akinjemi Adeleki. Nezinot aizkulises, sākotnēji varēja pieņemt, ka futbolists tika pietaupīts transfēru tirgum, ņemot vērā tikai 19 gadus vecā nigērieša sniegumu Virslīgā un it sevišķi Eirokausos, kur četrās spēlēs viņš sasita septiņus vārtus - sešus Albānijas "Luftetari" un vienus arī Francijas "Bordeaux" vārtos.

Tomēr, kā noskaidrojis Sportacentrs.com, Adeleki bija jādodas uz spēli Liepājā, taču viņš vienkārši nozudis. Nigērietis šādā veidā, neierodoties uz komandas autobusu un neziņojot par iemesliem, pārkāpis sava līguma noteikumus. Mistiskākais ir tas, ka "Ventspils" tā arī nav spējusi sazināties ar nigēriešu uzbrucēju un nezina viņa atrašanās vietu. "Ventspils" meklēšanā pat ir iesaistījusi Valsts policiju, taču arī tas nav devis rezultātus. "Ventspils" vadība pieliek visus iespējamos centienus, lai sadabūtu Akinjemi rokās, taču pagaidām bez sekmēm.