"Stars" zaudē Anaheimā

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētais klubs Dalasas "Stars", kas viesos ar 1:3 piekāpās Anaheimas "Ducks".

Visi vārti šajā spēlē tika gūti otrajā trešdaļā. "Ducks" hokejisti piecu minūšu laikā guva trīs vārtus, brīdi vēlāk "Stars" vienus atspēlēja, taču neko vairāk panākt nespēja. Arī metienu skaita ziņā "zvaigznes" piekāpās pārliecinoši – 31:46.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Losandželosas "Kings" viesos ar 2:3 atzina Minesotas "Wild" pārākumu. Spēles gaitā "Kings" bija iedzinēju lomā ar 0:2, prata izlīdzināt rezultātu, taču trešās trešdaļas astotajā minūtē mazākumā ielaida izšķirošos vārtus. Raitis Ivanāns spēlei nebija pieteikts.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.