"Jūrmalas" futbolisti atsakās iziet laukumā, spēle atcelta

© Sportacentrs

SMScredit.lv futbola Virslīgas 13. kārtas spēle "Jūrmala" pret "Metta"/LU atcelta, jo "Jūrmalas" spēlētāji atteikušies doties laukumā, šādi paužot savu sašutumu par kluba vadības parādiem un neizmaksātajām algām.

"Jūrmala" futbolisti pirms šīs spēles Slokas stadionā pat neuzskatīja par vajadzīgu iesildīties un mirklī, kad spēlei vajadzēja sākties, vēl atradās ģērbtuvēs. Sākums tika pārcelts par 15 minūtēm, kuru laikā gan nekas nemainījās, un mačs tika atcelts.

"Jūrmalas" spēlētāji šādi protestē pret kluba vadību, kura tiem palikusi parādā un nav izmaksājusi algas. Atsevišķi jūrmalnieku futbolisti (pārsvarā jaunie spēlētāji) gan bija gatavi spēlēt, taču komandas kopējo nostāju viņi mainīt nespēja.

Jāatgādina, ka nesen "Jūrmalu" jau pameta vairāki leģionāri, ieskaitot piecus vārtus guvušo Huanmu, savukārt LFF Disciplinārā komisija tai piedraudējusi ar jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu, ja līdz 30. maijam netiks sakārtotas saistības ar spēlētājiem. "Jūrmalas" spēlētāju nostāja pierāda, ka tas izdarīts nav, tiesa, oficiāls LFF lēmums vēl nav izziņots.

Par šādu patvaļību "Jūrmalu" noteikti sagaida tehniskais zaudējums, kā arī iespējamas papildus sankcijas no LFF un Virslīgas vadības. Komanda šobrīd ieņem priekšpēdējo vietu Virslīgā, turklāt apsteidz tikai "Mettu"/LU, kurai, visticamāk, šodien tiks piešķirti trīs punkti.

Svarīgākais