Jauns skandāls F1 - noticis mēģinājums izspiest naudu

Bankrotējušās F1 komandas HRT vadītājs Kolins Kolless no tagadējā "Mercedes" līdzīpašnieka Toto Vulfa šogad mēģinājis izspiest naudu.

Vācu laikraksts "Bild" ziņo, ka februārī Barselonā Kolless slepeni ierakstījis Vulfa neglaimojošos izteikumus par savas komandas bosu Rosu Braunu, kolēģi Nikiju Laudu un arī "Daimler" kompānijas priekšsēdētāju Dīteru Ceči. Tāpat Vulfs šajā sarunā paudis detaļas par konfliktu, kas radies tā rezultātā, ka viņš ir līdzīpašnieks gan "Mercedes", gan "Williams" komandām.

Kolless esot piedraudējis Vulfam ar šīs sarunas ieraksta publiskošanu, ja vien viņš nesamaksās konkrētu naudas summu, kuras apjoms gan pagaidām netiek nosaukts.

Šobrīd ne Kolless, ne arī "Mercedes" puse šajā sakarā nekādus komentārus nesniedz, bet Vulfs žurnālistiem uz publikācijas tapšanas brīdi nebija sasniedzams.

Tāpat tiek ziņots, ka F1 boss Bernijs Eklstouns esot pielicis savu roku, lai šis skandāls nenonāktu līdz presei un tiktu nolīdzināts Kollesa un Vulfa starpā. Savukārt "Mercedes" komanda esot saņēmusi tiesas pavēli neizpaust detaļas par notikušo publiski.