Slavens basketbolists paziņo, ka viņu bija nolaupījuši citplanētieši

© news.yahoo.com

"New York Knicks" basketbolists, saspēles vadītājs Barons Deiviss jūlija otrajā nedēļā viesojās komiķu Nīla Brenana (Neal Brennan) un Mošes Kašera (Moshe Kasher) interneta sarunu šovā "The Champs", paziņojot, ka pirms divām nedēļām viņu nolaupījuši citplanētieši.

Kolorītais aizsargs pirms divām nedēļām veica nakts pārbraucienu no Lasvegasas līdz Losandželosai. Četros no rīta Deiviss attapās Kalifornijas pilsētā Montebello, kur vietējā “In-N-Out Burger” ieskrietuvē pasūtīja divus burgerus, brīnoties, kā tur nokļuvis no tuksnešainās Nevadas. Spēlētājs uzskata, ka viņu tur nogādājuši citplanētieši.

“Biju saguris. Redzēju gaismu un nodomāju, ka tā nāk no lielas kravas automašīnas. Nākamajā mirklī sapratu, ka esmu nokļuvis sasodītā tērauda veidojumā kopā ar ārkārtīgi savādiem radījumiem. Viņi izskatījās pa pusei kā cilvēki, pa pusei kā... Viņi aizskāra manu degunu un skatījās acīs. Jutu, ka sasietas rokas un nākamā lieta, ko atceros, ka nokļuvu sasodītajā Montebello, svilinot riepas atceļā uz Losandželosu. Bija apmēram četri no rīta.”

Sarunas noslēgumā Deiviss atteicās no nolaupīšanas versijas. “Nedomāju, ka tiku nolaupīts, jo uztvere pēc notikušā kļuvusi asāka un esmu saglabājis atmiņā informāciju.”

Iespējams, ka Deiviss pēdējā laikā pārāk daudz skatījies filmu "Space jam", kur citplanētieši nolaupa vairākus NBA spēlētājus, lai stātos pretī Maiklam Džordanam un animācijas varoņiem.