Daugaviņš: "Izredzes uzspēlēt palielinās, taču nav ko zīlēt"

Latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa izredzes doties laukumā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) pusfinālsērijas ceturtajā spēlē ir ievērojami palielinājušās, sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja pats hokejists.

Jau vēstīts, ka latviešu uzbrucēja pārstāvētās NHL komandas Bostonas "Bruins" uzbrucējs Gregorijs Kempbels Austrumu konferences finālsērijas trešajā spēlē salauzis kāju un šosezon vairs nespēlēs. Otrajā trešdaļā Kempbels mazākumā bloķēja Jevgēņija Malkina metienu, kas izrādījās tik spēcīgs, ka Kempbela kāja neizturēja. Šis fakts ļāva vaļu spekulācijām, ka nu mūsu hokejista izredzes doties laukumā krietni palielinājušās.

Kā ir patiesībā, portāls Sportacentrs.com jautāja pašam Daugaviņam. „Cerības ir, bet spēlēšu vai nē, uzzināšu tikai rīt. Šodien uz ledus gāja tikai tie, kuri nepiedalījās trešajā sērijas mačā. Situācija ir normāla. Pirmo spēli „play-off” nospēlēju, bet pēc tam treneri atgriezās pie tiem, kuri divus gadus atpakaļ izcīnīja kausu. Tas ir tikai loģiski! Lai gan man par nosēdināšanu malā neviens neko neteica, es visu saprotu. Kempbela gūtais savainojums manas izredzes ir palielinājis. Ir skaidrs, ka viens no trim rezervistiem rīt spēlēs,” pauž Daugaviņš, kurš pēdējo reizi laukumā devās 1. maijā, kad palīdzēja Bostonai uzveikt Toronto „Maple Leafs”.

„Negribu neko vērtēt. Ceru, ka šis viens no trim būšu es. Jāpagaida līdz rītdienai, nav ko zīlēt. Ja treneri negribēs jaukt trešo maiņu, tad, visticamāk, spēlēs zviedrs Soderbergs (pēdējo reizi spēlēja 28. aprīlī), jo viņš ir centrs,” īsi savas izredzes izvērtē Daugaviņš.

Jau vēstīts, ka NHL pusfinālā „Bruins” šobrīd ir nosacīti, bet drošā vadībā pret Pitsburgas „Penguins” – 3-0. Sērijas ceturtā spēle paredzēta naktī no piektdienas uz sestdienu pulksten 3.00 pēc Latvijas laika.

Svarīgākais