Krišjānis Rēdlihs: "Viņi izdarīja sešus metienus un guva sešus vārtus"

© Romans Kokšarovs

Pēc pasaules hokeja čempionāta spēlēm starp Latvijas un Austrijas, kā arī Dānijas un Slovēnijas izlasēm komentārus Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājas lapai snieguši komandu pārstāvji.

Atgādinām, ka Latvijas izlase ar 3:6 piekāpās Austrijas valstsvienībai, savukārt Dānija izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā, ar 3:2 pagarinājumā pieveicot slovēņus.

Sarūgtināts bija Latvijas izlases aizsargs Krišjānis Rēdlihs: "Zinu, ka pārspīlēju, tomēr izskatījās, ka viņi izdarīja sešus metienus un guva sešus vārtus. Mēs vienkārši nespējām to pārvarēt."

Tikmēr ar komplimentiem Latvijas izlasei neskopojās austriešu uzbrucējs Markuss Peintners: "Mēs zinājām, ka Latvijai ir laba izlase. Viņi noteikti bija mača favorīti, tomēr mēs izmantojām mūsu iespējas un tagad varam būt priecīgi par iegūtajiem trīs punktiem. Latvieši ir tehniski un taktiski spēcīgi, pie tam spēj kontrolēt mača ritējumu, tomēr šoreiz veiksme bija mūsu pusē. Mūsu vārtsargs bija lielisks."

Pēc zaudējuma Dānijas izlasei sarūgtinājumu neslēpa Slovēnijas valstsvienības vārtsargs Roberts Kristans: "Katrs zaudējums ir smags, jo īpaši zinot, ar kādām komandām mums vēl ir jāspēlē. Šodien mēs atkal bijām tuvu panākumam, tomēr atkal ne pietiekami tuvu. Čempionāts gan vēl nav noslēdzies, cerams, ka ar mums notiks arī kas pozitīvs." Slovēnijas izlasei atlikušas spēles ar Šveices, Čehijas, Zviedrijas un Kanādas izlasēm.

Svarīgākais