Galviņš mēģinājis atsākt treniņus, izlasei tomēr nepalīdzēs

Latvijas izlases treniņnometnei trešdien pievienojās aizsargs Guntis Galviņš, taču atgriešanās valstsvienībā bija neveiksmīga un izlasei aizsargs tomēr palīdzēt nevarēs, ziņo Latvijas Hokeja federācija.

Galviņam ceļgala operācija tika veikta pēc sezonas, kurā viņa pārstāvētā komanda Rīgas "Dinamo" izcīnīja "Cerības kausu". Aizsargs izgājis pilnu rehabilitācijas kursu, tāpēc bijušas pamatotas cerības, ka viņš varēs pievienoties izlasei.

Šodien Galviņš pievienojās izlasei, pēc ilgāka laika aizvadot ledus treniņu, tomēr kā portālam Sportacentrs.com atklāja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs, tad aizsargs sajutis sāpes ceļgalā un treniņu nav varējis pabeigt. Tādejādi skaidrs, ka pasaules čempionātā aizsargs izlasei nevarēs palīdzēt.

Jāatgādina, ka pārbaudes spēlēs pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase šopavasar piedzīvojusi piecus zaudējumus sešās spēlēs – pa divām reizēm zaudēts Zviedrijai un Čehijai, reizi zaudēts Baltkrievijai, kas vienreiz arī uzvarēta. Atlikusi vēl viena pārbaudes spēle – 28.aprīlī pret Franciju. Pasaules čempionātā, kas no 3. līdz 19.maijam notiks Somijā un Zviedrijā, Latvija apakšgrupā mērosies spēkiem ar Krieviju, ASV, Austriju, Slovākiju, Vāciju, Franciju un Somiju.

Svarīgākais